Jāģērbjas kā draugam patīk!

Reitings 26
Reģ: 10.01.2012

Liekas diezgan normāli, ka meitene grib izskatīties tā, lai patiktu savai otrai pusītei.

Tomēr pēdējā laikā esmu pamanījusi, ka bieži domāju vairāk par to kas patiks viņam. Jo agrāk mēdzu ģērbt arī kaut ko interesantāku kā citi, tad tagad vairāk skatos vai patiks draugam...

tādā veidā pazaudēta tiek kaut kāda daļa sevis..

bet arī prieks par to, ka draugam ļoti patīk kā izskatos

pašai arī patīk, bet gribētos reizēm uzvilkt kaut ko savādāku/neierastāku, draugs neko sliktu neteiktu, bet nebūtu tās sajūsmas un komplimentu..

DILEMMA

ir kādai arī tā? kā pareizāk rīkoties...

13.01.2012 04:23 |

Reitings 82
Reģ: 04.12.2011
hey_you_again, man tieši tāpat, vienmēr mēģināju augstpapēžos staigāt, likās, cik gan es dāmīga, tad sapratu, ka ziemā ļoti skaisti izskatās arī garie zābaki, bez papēža ar gaumīgi mētelīti. Ah, un vēl vienmēr man bija kompleksi, jo esmu diezgan gara auguma.
13.01.2012 18:27 |

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Attiecibu sakuma kaut meginaja diktet,tas neesot labi un vel sitas,es varetu uzvilkt kadas augstpapezu kurpes savu kedu vieta,uzvilkt kadu kleitu vasara.Nu nepatik man un viss!Ja nepatik tas kada es esmu,lai iet un mekle kadu,kura ir tada kadu gribas.
Tad vel vienu bridi sis sagribeja,lai es novakseju savu balto pucinu no dibena un ta saucamo mauku liniju,kura man vispar navigi patik :D Vel vienu bridi nelava normali paest,jo es paliekot par resnu(man visu muzu ir bijis nepietiekams svars!Un ari tagad esmu vel kadus 5kg zem normas) un vispar,lai es sakot majas vingrot.
Uz to es atbildeju,ka tad,lai vins novakse savas kajas,krutis,dibenu,olas un nomaina savu nelielo alus punci pret stingu presiti.Pec ta ari visas pretenzijas pazuda.
Ja sagribu vinu iepriecinat uzvelku zekturus ar garajam,melnajam zekem un augstpapezu zabacinus.Puisis papriecajas un pietiek :D
13.01.2012 19:43 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
vai tad tevi nemiles, ja , piem, mini svarku vieta uzvilksi bikses
13.01.2012 20:01 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Mans draugs laikam ir vieniigais, kuram riebjas augstapeezhu apavi :D
Vispaar vinjam nepatiik paaraak sievishkjiigi sagjeerbushaas sievietes un patiik vienkaarshiiba. Man vienalga. Gjeerbjos kaa vienmeer. un taapat velku vinja tik niistos papeezhus, ja gribu. Vinja stilam arii nepiesienos. Kas taa vispaar par stulbu ieto meegjinaat mainiit otra stilu? :D
taa kaa tajaa jokaa - sieviete iemiilas viirietii, peec tam like nogriezt citus matus, atmest smeekjeeshanu, gjeerbties citaadaak un veelaak pamet ar tekstu "tu vairs neesi tas viirietis, kuraa iemiileejos"
13.01.2012 20:16 |

Reitings 1013
Reģ: 27.07.2011
man ir dīvains draugs, kuram tādi papēži un mežģīnes nepatīk. Arī par apakšveļu ir dīvaina gaume, tādā nejūtos seksīga, tāpēc ģērbjos tā, lai es justos labi, ērti, seksīgi, atkarīgs kā pašai ienāk prātā.
13.01.2012 20:17 |

Reitings 96
Reģ: 07.11.2010
Viņam patīk kā ģērbjos, tomēr kad izejam sabiedrībā dažreiz viņš grib, lai ģērbjos neuzkrītošāk..bez papēžiem un kleitiņām.. viņam patīk, ka es patīku citiem tikai viņam negribas brīžus, kad nākas mani aizstāvēt tā teikt par kniebienu dupsī vai ko tml...:D
13.01.2012 22:45 |

Reitings 1111
Reģ: 29.01.2009
Sibilla, trāpīts 10niekā :D Man ir tāpat.
13.01.2012 22:53 |

Reitings 563
Reģ: 17.02.2011
Man ir līdzīgi kā Zakjim. Neesmu pamanījusi, ka viņš pievērstu īpašu uzmanību tam, ko velku mugurā. Dažkārt pajautāju, kā patīk tas vai šitas mugurā, bet lielākoties ir atbilde:"Nu ko uzvilksi, tas būs labi!" :-D Dziļas pārrunas par šo tēmu viņu neinteresē.
14.01.2012 00:05 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Teiksim tā, ģērbjos kas patīk MAN, un man ta gaume nav kaut kāda ekstrēma, tāpēc viņam viss apmierina, bet ir reizes, kad cienu viņa ieteikumu, piemēram pie viņa radiem ejot ciemos, nevelku tos svārkus, kas apsēžoties pārāk uzstīvējas un atsedz kājas (normālā stāvoklī viņi līdz ceļiem), vai pieliecoties dekoltē, nu tā.. kāpēc ne.
14.01.2012 02:49 |

Reitings 1791
Reģ: 17.11.2011
ja tā otrā pusīte patiesi mīl, tad pieņems tevi tādu kāda esi, reizēm uzvelku kleitu vai svārkus un papēžus, ikdienai izvēlos džinsus kādi viņam patīk, ir arī reizes kad pa māju staigāju izspūrusi un treniņtērpā....un ir ok...nevaru taču vienmēr būt perfekti saģērbusies vai sakrāsojusies...
varbūt citas tā grib, var un dara...katram savs...
14.01.2012 03:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits