Esmu precejusies 2 gadus, bet kopaa esam 10. Un visos shos gadus es Vinju kraapu..Pirms daziem gadiem atbraucu uz Iriju, vinjsh nebrauca man liidz, es turpinaaju vinju kraapt..tad izleemu shkirties, bet vinjsh meeginaaja visu labot un atbrauca uz shejieni! Tieshi shobriid es satiku Citu, un miilu vinju. Tapec Vinjam visu izstaastiiju, par visaam kraapshanaam, paskaidrojot, ka negribeeju vinju zaudeet, ka baidiijos no vinja. Arii Vinjsh atdzinaas ka mani kraapa, jo kad nebiju blakus, vajadzeeja nonjemt seksuaalo spriedzi..Diivainaakais ir tas ka vinjsh grib man visu piedot un saakt no jauna, bet es to neveelos. Neveelos arii vinju saapinaat, un veel joprojaam baidos no Vinja. Varbuut es esmu slima, vai man tieshaam kaut kas kaish...bet man vienmeer gribas visu dariit ka ir pareizi, neviss, ko saka sirds vai ko es veelos.. Neziu vai visu pietiekami skaidri izpaudu, jo sikumos iedziljinoties man vajadzeetu sarakstiit graamatu, bet ceru vismaz uz kaadu sakariigu padomu, nosodiijumu vai vienalga kaadu viedoki...Paldies