neesmu precējusies, pat tāds konkrēts piedāvājums par naudu arī nav bijis, bet man ir bijusi situācija, kad tikai peč kāda laika sapratu, cik es naiva esmu bijusi.
puisis, kuru pazinu personiski un bijā labi draugi, pats no Libānas, bet dzīvojis Āfrikā, tad, kad iepazinu, studēja Spānija. Esam joprojām draugi, bijām ļoti labi draudzi, bet bez intīmām attiecībām, varējām runāties par visu ko, domas sakrita daudzās jomās, čalojām kā kurm iet attiecībās, devām padomus utt. Super draugs. Tad viņš pabeidz studijas un sāk strādāt, negāja viegli nevarēja atrast darbu savā jomā, bija jāstrādā to, ko deva. Man arī bija grūts periods emocionāli biju ne savā vietā. Un tad bija mums saruna, ka ''davai aprecamies'' tad mēs varētu ceļot- es droši pa āfriku, uz ārābu valstīm, tas mani vienmēr bija interesējis, un viņš varētu varbūt atsāk kādas citas studijas pēc laika, vai ko. Un viņš tā nopienti to visu. Apsvēru, pasmējos, padomāju, domāju, domāju...un nē, es gribu kāzas vienreiz un izdarīt to tikai tāpēc, ka nav tas īstais un bail, ak neatnāks, ir muļķīgi. pateicu nē.
Nekas dižs mūsu attiecībās nemainījās, tāpat bijām labi draugi.
Tad pēc laika sākas no viņa puses visi īstie, grūties stāst, jo vīza gāja uz beigām un viņš strādāja nelegāli, biaj jādomā varianti..laiks gāja un nekas viņam neatlika kā braukt atpakaļ uz āfriku.
Uzturam labas attiecības, bet... ai.. vēl tagad man dusma uz sevi, ka es pat domāju par to, kā būt, aj piekristu!!
Āfrikāņi.. it sevišķi izglītotie, ir super cilvēki un ilgi vari dzīvot ar domu, ak pazīstu to cilvēku, līdz saprotu cik ilgi esi pīts tādos tīklos, ka vienkārši neticas, ka tas vispār ir iespējams.