sveikas!
esmu mājās no šopinga- šoreiz veiksmīgāks nekā iepriekšējais :-D tiku pie smukas jaciņas pa Ls 5- man patīk veikals Sidonas (l)
izkratīšu savu sirdi jautājumā "sabiedriskais transports un palaišana sēdēt". no rīta braucu ar darbu- sliktā noskaņojumā, jo biju sastrīdējusies ar mammu, sāpēja galva un bija daudz mantu līdz, konkrētāk, kūciņu un citu konditorejas izstrādājumu. apsēdos, jo nebija spēka stāvēt un baidījos, ka manas kūkas tiks samīcītas :-D vienā no pieturām iekāpa sieviete ar jau skolas vecuma puiku. apstājās man blakus un stāvēja. es viņus neievēroju līdz brīdim, kad puišelis sāka čīkstēt, ka viņš tik sēdēt? un tā vairākas reizes. mamma saka, ka tagad brīvu vietu nav, bet sīkas tik pukst. nodomāju, kāds vārgulis aug, jo man, lai gan biju maza, lika stāvēt kājās. beigās laikam māte neizturēja un teica man "mūsdienu jauniešiem savas pakaļa svarīgāka". es pompozi piecēlos, iznīcinoši paskatījos un atdevu savu vietu tiem vārguļiem. protams, manas kūkas saspiedās, gandrīz nokritu, jo jutos slikti, bet toties tie tika sēdēt.
neuzskatu, ka esmu rīkojusies nesmuki, jo toreiz bija daudz jauniešu, kuri sēdēja, bet nepalaida. uzskatu, ka sēdēt jālaiž vīriešiem un jauniešiem.