Sveikas! Vajag izkratīt sirsniņu un kaut dzirdēt kādu viedokli no malas, jo vairs nespēju tikt galā ar to visu :-/
Visu varētu uzrakstīt gari un plaši, bet tas tad būtu tik gari, ka neviena te nesaņemtos izlasīt, tāpēc mēģināšu uzrakstīt pēc iespējas īsāk.
Dzīvoju jau daudzus gadus ārzemēs, man te ir laba karjera. Ir bijušas arī attiecības. Bet pēdējā gada laikā biju brīva meitene. Pirms pus gada internetā, kas galīgi nav man raksturīgi iepazinos ar kādu puisi no LV, jaunāku par mani, kas arī man nav raksturīgi :D Sākumā visu uztvēru kā spēli, bija vienkārši jautri komunicēt. Viss aizgāja tik tālu, ka sākām sarakstīties katru dienu neskaitāmas stundas dienā. Protams ļoti satuvinājāmies, kaisle, simpātijas, garas vēstules, gari čati, romantika.. Gribējām satikties protams. Nerakstīšu tagad sīkumos, kāpēc, bet trīs reizes tikšanās izjuka. Par cik katrs esam savā valstī, tik bieži tās iespējas satikties nav, un nu rezultāts tāds, ka joprojām neesam satikušies visa šī pusgada laikā, bet esam prakstiski izdzīvojuši jau gandrīz virtuālās attiecības internetā :-O Ir bijuši kašķi, esmu bijusi ar citiem puišiem, viņš nav bijis ar citām. Seko pārmetumi no viņa puses, ka esmu krāpusi viņu, kaut reāli taču abi saprotam, ka nekas jau nav..Mēs pat neesam tikušies vēl. Bet izbeigt to visu ar nevaram. Neskaitāmas reizes esam mēģinājuši beigt komunicēt, bet tas ir bijis max 2-3 dienas, un tad atkal viss no jauna..Nevaram viens bez otra.
Pati arī saprotu, ka ir baigā bezizeja, jo atpakaļ vairs attiet nevaram..Nevaram pēkšņi būt tikai draugi, līdz tiekamies, kaut abi saprotam, ka varam satikties un pat varam nepatikt viens otram. Esam rdzējuši viens otru bildēs un es viņu video, bet, ja nu dzīvē nav tik labi, kā internetā? Esam apmaldījušies visā, bet izbeigt visu nespējam, un viss paliek ar vien trakāk. Esmu samīlējusies nepajokam un citus nespēju pielaist sev klāt.. Tas pat nav trakākais.. Es dzīvoju internetā :-O Visu laiku man eksistē tikai viņš un neko tur nespēju padarīt. No tā cieš darbs un citas lietas gan man, gan viņam. Un zinu, ka tas viss ir slimi, it sevišķi tāpēc, ka pat neesam tikušies. Viss, kas mūs vieno ir virtuālā vide, bet man nekad ar vienu reālajā dzīvē nav bijis tik īpaši un skaisti, kā ar viņu tagad (l) Un tieši tāpēc es nezinu, ko iesākt. Jūtu, ka palēnām jūdzos, jo nesaprotu, ko man iesākt. Mani grib citi puiši, kas man ir sasniedzamāki, bet nekas tur nesanāk..Vienmēr atgriežos pie šī virtuālā puiša no LV, ar ko kopā ir tik jautri, mīļi, forši un atklāti, kā man nav bijis nekad ne ar vienu :-/
Zinu, ka teiksiet, ka esam traki..Mēs abi to zinām, bet risinājumu nekam neredzam. Mums kopā ir neizsakāmi labi un to izbeigt nav tik vienkārši. Un tikšanās arī apstākļu dēļ pagaidām nav iespējama kādu laiku.
Nezinu, ko iesākt. Iesakiet kaut ko lūdzu, meitenes :-/