Mani laikam uz manu temu uzvedinaja diskusija par bagatiem un vecakiem viriesiem :-P !Jasaka tomer ka ir -ta nauda laikam tomer pagriez tas smadzenes taja virziena,ka cilveks simpatize noteikti vairak ,ja ir ta nauda...! :-)
Es gribeju parunat vel par citu temu!Kadus gadus atpakal redzeju video,kur virietis tuneli speleja vijoli...neviens ipasi nepieversa vinam uzmanibu-kads iemeta ari kadu kapeiku!Beigas izradijas ,ka vijoli speleja slavens vijolnieks,kas piedalijies vairakos konkursos uttEs tagad vairs tiesam neatceros to vardu,bet atceros ,ka psihologi izdomaja so eksperimentu-gribeja redzet ka cilveki tomer reage uz tadu lietu ,ka slavens ,populars,bagats utt.
Vai jums ta nekad nav bijis,ka skatieties kada makslinieka darbu un uzzinot ,ka tas ir slavens-meginiet saskatit taja darba ko vairak...?
Atceros ,ka par to gadijumu tuneli lasiju ,ka vijolnieka koncertus ir apmeklejusi tukstosiem cilveku-maksajusi lielas naudas uttTuneli vins nopelnija kadus varbut 50$ :-P
Tapat ar bagatiem cilvekiem-uzzinot ,ka cilveks ir situets-biezi reakcija mainas...cilveks liekas interesantaks ,specigaks sava zina varbut!Isi sakot, mes so cilveku redzam ar citam acim! :-)
Man loti interese jusu domas! :-)