Sveika! Es ar saveejo nedziivoju kopaa, bet tomeer man vienmeer shkiet ka ir iestaajusies rutiina un vinjam jau esmu apnikuis. Kad vinjam to pasaku, vinjsh saka ka man jaaiet aarsteeties un pasmejaas. Vinjsh mani apciemo katru dienu, paaeedam, un vinjsh uzreiz skataas savas atnestaas filmas, nu nenesa jau prieksh sevis bet nu taa lai skatiitos abi... Es biezhi vien besos un pasaku dawaj shodien neskatamies, bet vinju nevar atrunaat... Apskauj mani un skataas tajaa televizoraa a man gribaas lai skataas uz mani :d nu vairaak neko nesaku, jo esmu pamaniijusi ka biezhi vien pats pakjer pulti rokaa un izsleedz televizoru aaraa. Bet tad kad es vinjam piedaavaaju kaut ko citu padariit vinjsh man saka, labi daram , bet ko? Vot tur jau taa lieta ka nav ko dariit un ariii manupraat puishi taadaa veidaa atpuushas peec garas darba dienaa, skatoties kaaadu filmu vai vnk pie datora. Lai vai cik mums gribeetos lai vinjsh dod mum to uzmaniibu , ir jaasamierinaas, kaa ir. Lauj vinjam paseedeet pie datora, tu dari savas lietas un lauj vinjam vnk atpuusties. Maajaas juus citu neko taapat nesadariisat, ja gribi ar vinju buut kopaa tad piedaavaa kaut kur iZiet no maaajas .