izlutinātās, iedomīgās.

Reitings 819
Reģ: 10.01.2010

Vai jums nešķiet, ka daudzas bagātu vecāku meitiņas ir izlutinātas un iedomīgas. Bet tās, kas nāk no trūcīgākām ģimennēm parasti ir vienkāršas, sirnīgākas un patiesākas.

09.01.2012 21:55 |

Reitings 819
Reģ: 10.01.2010
WaRRior, nu jā mana ģimene nav Hilton un nav man tāda dzīve pā Parisai, a tev ir?
10.01.2012 00:21 |

Reitings 1109
Reģ: 17.10.2009
C'mon! Man likās, ka tikai 14gadīgās apskauž Parisu. :D
10.01.2012 00:23 |

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
kādam vsp latvijā, kura uzvārds nenāk no austrumu puses vai pasē nav rakstīts - aivars lembergs - tāda dzīve kā parisai ir? :D
bļin, kad bidzot kāds izgudros anti stulbuma zāles.
10.01.2012 00:28 |

Reitings 1660
Reģ: 27.10.2010
Rene ļoti precīzi uzrakstīja. :-) Tieši tā arī ir.
Liddija, izbeidz te zemtekstos čīkstēt, ka neesi bagātu vecāku meitiņa! Kāda tam jēga? Neviena tev te nepateiks - jā, trūcīgo ģimeņu meitas ir parastas, vienkāršas, sirsnīgākas un patiesākas, jo tā nav. Arī trūcīgo ģimeņu meitas nereti cenšas lekt augstāk par savu pakaļu un tēlot no sevis nez kādas dāmas. Un tas sanāk prasti...
Ir visādi, arī tā, kā tu saki.
10.01.2012 00:28 |

Reitings 1441
Reģ: 09.04.2011
Liddija, nu tas taču ir nožēlojami šitā čīkstēt :) padomā, cik daudz laika tu pavadi čīkstot, tiešām.. visi mēs esam cilvēki un visiem mums ir iespējas, neviens nav bez tām, visiem ir iespējams kaut ko sasniegt! daudz ir atkarīgs no paša. tik daudz meiteņu, kurām nav tie labākie finansiālie apstākļi ir izsitušās dzīvē - mācoties un ejot uz mērķi! protams, ka tādam cilvēkam tas viss ir grūtāks, jo nav naudas visam, kaut kādas lietas vai mazi sapnīši netiek piepildīti, kaut vai tā mazā nauda tiek ielikta noderīgās lietās! man ir pazīstami piemēri ;)
šobrīd tu sevi nostādi pilnīgā pretstatā - cilvēks ar ne tik labiem apstākļiem, bet lecīgs un sprēgājošs un nebrīnos, ja arī iedomīgs ;-)
ja neapmierina tev tavi dzīves apstākļi, tad ej un cīnies, lai ir labāk, nevis puksti, ka neesi turīgu vecāku meitiņa..
10.01.2012 01:57 |

Reitings 172
Reģ: 26.08.2011
Tu man radi ļoti bezkaunīgas meitenes iespaidu.
Atceros, kad mācījos pamatskolā, bija šādas dāmītes, kā Tu. Pāris klases augstāk. Es mācījos lauku skolā, skaitījos no, teiksim, turīgas ģimenes. Dāmītes, kuras pieminēju, zināja, var teikt - tikai manu uzvārdu. Un man jau bija zīmogs, stārpbrīžos negribēju rādīties gaiteņos, jo tur bija viņas. Ko tik es nedabūju dzirdēt, no cilvēkiem, kas mani vispār nepazina. Kamēr es, pie stingriem vecākiem augot, cītīgi mācījos un darīju mājas darbus, viņas sēdēja sētā uz soliņa un grauza "semkas" līdz vēlam vakaram un skolā neatlaidīgi pastāvēja uz to, ka esmu iedomīga, izlaista un mani vecāki par labajām atzīmēm maksā skolotājiem.
Tagad.. Ja gribi - vari teikt, ka esmu iedomīga, jo palēnām tuvojos mērķiem, pati saviem spēkiem, kamēr viņas joprojām sēž uz tiem soliņiem un aprunā vietējos cilvēkus...
11.01.2012 02:10 |

10 gadi
Reitings 2326
Reģ: 14.07.2011
nesaprotu, kādēļ gan tev tas rūp?
11.01.2012 02:13 |

Reitings 311
Reģ: 01.04.2009
Kāds glupums...
Miljonāru meitas nepazīstu, bet vienu puisi gan. Un viņam pret tēvu ir nenormāls respekts iedzīts, kā arī nav nekādas zīmēšanās un "blatošanas". Latvijā vienkārši dzīves līmenis vidējais ir zems, tāpēc, ja kādam vairāk naudas - uzreiz jārej virsū.

11.01.2012 02:30 |

Reitings 82
Reģ: 04.12.2011
Pati tūlīt kompromitēšu sevi. :D Kā vispār šādā stulbumā var iedziļināties.? Lai man piedod diskusijas autore, bet Tu izklausies mazliet "sekla", un Tavi argumenti ir, maigi izsakoties, sagrābstīti no gaisa un pilnīgi neloģiski... :-/
Pati pazīstu vairākus, tiešām turīgus cilvēkus. Tik labi un uzticami draugi, ka pēdējo kreklu atdos saviem mīļajiem un draugiem.
13.01.2012 03:08 |

10 gadi
Reitings 1925
Reģ: 02.07.2009
Ņemot vērā to, cik dažādi vispār mēdz būt cilvēki, ne vienmēr turība ir uz raksturu / attieksmi norādošais faktors. Savu lomu tas, protams, spēlē.
Man ir nācies sastapties gan ar turīgiem un ārišķīgiem / iedomīgiem cilvēkiem, gan tādiem, kuriem nauda nav atņēmusi ne sirsnību, ne cilvēcību, ne laipnību. Piekrītu par to, ka daudz kas ir atkarīgs no tā, kā ar naudu prot rīkoties, kādā vidē cilvēks uzaudzis un kā ticis audzināts.
14.01.2012 13:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits