Iesakiet, kur patreiz var iegādāties baltu, garu grieķu stila kleitu? Gribētu, lai iesakiet nevis kāzu salonus (kaut gan tādi arī noderētu), bet varbūt ir parasti veikali, kur tādas kleitas tieši tagad ir redzētas?
Paldies par ieteikumiem, bet tur jau tā lieta, ka galīgi vairs nav laika neko ne šūt, ne pasūtīt no ārzemju lapām. Vajag tūlīt un tagad. Patreiz vispār kleitas ir ļoti sarežģīti dabūt, jo visur veikalos tikai pufaikas, pufaikas :D
Cēsu ielā 12 var noīrēt tērpus. Es tur baltu grieķa stila kleitu noīrēju par 7 ls uz 24 h. Viņa man bija par lielu, bet saskaņoju ar jostu un bija super, jo tajos laikos bija brīvas kleitas plus skaistu vainadziņu man iedeva klāt.
hetere - jā, pat tirgū skatījos...visur tikai pufaikas, goda vārds nevienas kleitas!
Kur centrā būtu vakarkleitu saloni? Vai ir vērts iet pa Kr.Barona ielu, piemēram?
brook22 - tā nu gan laba cena :) Uz to salonu varētu arī aiziet...
Par šūšanu, tad tiešām nevaru vairs neko paspēt, jo notikums paredzēts jau 21.janvārī. Tā ir, ka visu daru pēdējā mirklī.
Tu vari iet apskatīties un ja ir aizrunāt, jo 7ls ir uz 24h, ja uz 48h tad laikam 14ls. Bet var atrast un ja tikai vienam pasākumam nepieciešams, tad šis manuprāt ir lētākais variants. Lai veicas ;)