Sveiki,meitenes man vajag padomu.iepazinos ar puisi vairāk ka pirms pusgada,strādā uz kuģa par jūrnieku,ir 27 gadi',pašai 24 gadi.mīļš jo mīļš cilvēciņš,raksturā arī ideāls.gājām uz randiņiem daudziem,kopīgi pasākumi ar draugiem. viss būtu ideāli,bet tad mēs beidzot pirmoreiz pārgulējām,nakts bija traka,bet ne vienkārša,jo viņš ir 2,03m garš un atbilstoši masīvs. abiem mums ļoti sen nav bijis sekss un protams nakts bija tāda izmocīta,tas viss process bija saraustīts un fiziski piekusām pēc tik ilgstošas atturēšanās.mēs piekusām un ik pa brīdim atlūzām,galu galā viss bija jauki bet ne tā kā gribējās..bet tad sākās viss nepatīkamais,notika manā dzīve traģiski gadījumi un es skrēju un darījos un viņš arī palīdzēja sencim ar uzņēmumu,viņš retāk un retāk sāka rakstīt un zvanīt,aizbildinājumi vienmēr bija,kad piedāvāju satikties, viņam bija citas lietas darāmas. viņām sākās problēmas ar veselību un viņš ierāvās sevī un vispār negrib runāt,sakot ka pats tikšot galā,nelaiž klāt, un saka, kam man vajadzīgs tāds tizlenis utt..līdzīgi teksti!un es netieku viņam klāt tagad! palīdziet ar padomu,ko darīt! vai viņš grib pielikt tikko sākušām attiecībām punktu? viņš brauc projām nākamnedēļ atkal jūrā,un es viņu nesatikšu..
vai es tiku tikai izmantota un vai pusgadu man marinēja smadzenes lai tikai ievilktu gultā?