Es pirms pusgada ļoti aktīvi griezu riņķi,viduklis palika tievāks un slaidāks, no gurniem arī bišķiņ nogāja tauciņi! Bet es griezu 40-60 min, gandrīz katru dienu!!
* Nīna-suns- tev taisnība , šis riņķis ļoti slikti ietekmē iekšējos orgānus , un nedoddievs riņķojot tricinātas tiks nieres!
Arī zarnām tas nav īsti labi! Tas ir tāpat kā tās vibrŗjošās jostas - vairāk ļaunuma nekā labuma!
Loodžī - piemērotākais laiks katram organismam ir cits. Bet pastāv versija, ka sportojot vakarā organisms sākumā tiek galā ar dienas laikā izkrāto un tad ķeras klāt rezervēm, ka, iespējams, veiksmīgāk rezultātu panākt, sportojot no rīta.
par iekšējiem orgāniem pat nebiju iedomājusies,bet man to riņķi ieteica fizioterapeite, jo man ir problēmas ar mugurkaulu jostas vietā un uz leju. Viņa teica, ka riņķa griešana ir veselīga mugurkaulam. Tā nu es kādu laiku atpakaļ centīgi riņķoju un biju tagad domājusi,ka būtu jāatsāk. Sākumā ļoti sāpēja un palika zilumi,vēlāk bija pavisam normāli. Pasūtīts no riņķotāju kluba
griezām abas ar māsu,vairāk jau "bulciņu" dēļ uz gurniem,bet nekādu baigo efektu izņemot zilumus nemanīju,vienīgi vēders bija tvirtāks,varbūt, ka griežot ilgāku laika periodu,tie rezultāti arī parādītos.
Man radās jautājums nedaudz ne pa tēmu -
kādi ir rezultāti, ja griež parasto, dzelzs riņķi?
Vienkārši man mājās ir tāds un nezinu, vai ir vērts pirkt hoola hoop. :-/
Es arī griezu kādu laiku, bet man ļoti ātri parādās zilumi, visi sāni bija zili, ejot dušā sporta zāle izskatās, ka būtu sista, vairs negrieźu šī iemesla dēļ, bet tā man ļoti patika, vajag lielu pacietību ilgstoši katru dienu nodarboties ar viņu un tad būs rezultāts :)