Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Izsitumu transportēšana?!

Reitings 94
Reģ: 29.01.2009

Sveikas.

Nesen ievēroju, ka uz ķermeņa uzmetas pa kādai dīvainai pumpai vai izsitumam, neesmu neko mainījusi savos ēšanas vai kādos citos paradumos. Jau labu laiciņu mēdz samesties pumpas, kuras agrāk nekad nebija tādas vietās, kur nekad nebija bijušas.

Piefiksēju, ka draugam tieši tādas pašas ir, bet viņam tas esot ģenētiski un viņš teica, ka pēc gadiem 5iem vajadzētu pāriet, tāpat esot bijis viņa tēvam un brālim.

Varbūt stulbi tā domāt, bet mani nepamet doma, ka man tas ir no viņa. Un es esmu ievērojusi, ka biežāk sametas, kad regulāri piekpjam orālos priekus.

Kā jūs domājat vai tā var būt? :D

08.01.2012 17:56 |

10 gadi
Reitings 1649
Pilnīgi iespējams, ka kaut kāda sēnīte, kuru var iegūt lietojot kopīgus dvieļus, gultasveļu utml. Vēl varētu būt alergjija uz kādu veļas pulveri. Iesaku aiziet pie dermatologa, lai uztaisa ādas testu - tas parādīs, ir senīte vai nav. Ā, un vēl jau herpes - to parasti iegūst no partnera, ārstēšana gan diezgan grūta. :-/
08.01.2012 18:43 |

Reitings 2258
a kas ta par ģenētisku vainu, kur metas pumpas?
08.01.2012 19:20 |

Reitings 94
nu viņam lielākoties uz muguras, mēdz negaidīti uz rokām un kājām uzmesties. viņas tā periodiski ir un nav. tādas.. dziļas, pamatīgas...
kopā nedzīvojam vēl, tāpēc nospriedu, ka varbūt caur sēklu kaut kā nododas.. bet varbūt tomēr muļķīgs pieņēmums :-/
08.01.2012 19:35 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits