Vēlos vienkārši izkratīt sirdi, jo mani nomoka kāda problēma.
Par cik jau nu kā labu laiku esmu pilngadīga , savā ziņā mani vecāki (vismaz pēdējā laikā) cenšās tīši gan netīši no manis tikt vaļā. Lai gan, paši zin ka man nav kur iet , kā izņemot pie drauga . Es jau protams labprāt ietu, bet esmu bez darba . Proti , bez naudas līdzekļiem. Nevēlos kaut kā uz viņa ģimenes kakla dzīvot.
Ar maniem vecākiem nav iespējams cilvēciski savstarpēji parunāt , ir tikai bļaušana. Un ja vēlos parunāt mierīgi, tad mani pasūta labi tālu prom.
Ne reizi vien tā ir bijis .
Tagad viņi ir atkal uztādījuši, atjauninājuši ''mājas noteikumus'' , kā vienu no tiem es varu minēt - darba dienās datoru varu izmantot līdz 21:00 , pēc tam jāslēdz ārā! Normāli ,kā Jums tas šķiet , ka man , pieaugušai jaunai sievietei ir šis viss marasms jāievēro? Nedomāju viss . Par šo jau es ar viņiem runāju, bet viņi strikti paliek pie sava.
Piemēram vakar , pavisam tika noņemts interneta modēms uz visu dienu un man nācās nīkt , jo mājās darīt nav ko .
TV arī tika atslēgts , vienīgais kas tika pieslēgt bija - mūzikas centrs. Jauki!
Bija man doma iziet ārā vakar ,pastaigāties par cik manas iespējas tika ierobežotas - nesanāca. Un ziniet kāpēc ? Tāpēc ka man bija jāpilda mājas darbi . Uzkopšana utt, kas aizņēma visu dienu . Kad palika laukā tumšs , vairs laukā negribējās iet .
Šodien sanāca kasīklis ar mammu , kā rezultātā viņa pat draudēja ka var iejautkties manā privātajā dzīvē , kā rezultātā es varu pazaudēt savu draugu!
Jauka ģimenīte , ne ?
Un tā jau ir visu manu dzīvi, brīnos par sevi kā tik ilgi esmu nodzīvojusi un savos pusaudžu gados neuztaisījusi pašnāvību ,kas bija vairākus gadus atpakaļ.
Ko Jūs man ieteiktu ?
Kā sadzīvot ar viņiem ,kad ''grauž'' mani nost ?
Jūs noteikti ieteiksiet man meklēt darbu un pārvākties , bet tur ir cits āķis..
Es drīzumā vēlētos pamest valsti , bet nezinu cik īsā/garā laika posmā tas izdodies. Tās var būt nedēļas pāris vai pat mēneši.
Lūdzu, iztiksim bez pesimistiskiem un ''uzbraucošiem'' komentāriem , tā jau jūtos dranķīgi..