Agresīvas meitenes

Reitings 138
Reģ: 30.11.2011

Kāpēc agresīvās meitenes pašas lien klāt un meklē kašķi ,lai tik paplūkātos ar kādu meiteni tik?

Pagaišās brīvdienas man bija ļoti sliktas.

Klubā tusējoties kopā ar draugiem ,man viena nepazīstama meitene pienāca klāt un sāk rupji lamāties ,bezmazvai tā ka es ne tā uz viņu esmu paskatījusies :-O ,

sāka grūstīties man virsū :-/

Labi ka man bija draugi ,kas to meiten aizvāca prom . Tālāk gājām prom no tā kluba.Nezinu ko darītu ja būtu tur viena,vai tikai ar draudzenēm. :-/

Kaut gan nekas jau nenotika,vienalga nepatīkams man viss vakars bija.

Varbūt kāda ar kādu līdzīgu kausli saskārusies?

06.01.2012 15:13 |

Reitings 138
Kad mācījos pamatskolā.
Mūsu skolā arī mācījās bērni no tuvākā bērnunama.
Es teikšu ka lielākā daļa bija rupji un diezgan agresīvi ,arī meitenes. :-/

Viņām bija takā naids pret mums pārējiem no ģimenēm bērniem . :-/
06.01.2012 16:27 |

Reitings 138
Ja tā sāk domāt, tad zinu 3 meitenes kas kaujas .Un viņās ir sakoptas ,skaistas meitenes,tā nemaz nepateiksi ka ļoti kauslīga meitene.
(nav nekādas draudzenes man,es tik zinu ka viņas ir).
06.01.2012 16:29 |

Reitings 2186
Reģ: 12.07.2009
Man nav gadījies tādām trāpīties ceļā, bet pazīstu vienu meiteni. Ļoti skaista meitene, tik problēma tā, ka ļoti bieži lieto alkoholu un nejūt robežu - dzer kamēr krīt un sadzērusies pat stabam uzbruks. Kad skaidrā, tad pavisam cits cilvēks. Turklāt, kad sanāk kašķis ar kādu, tad visiem sāk draudēt, ka senči un radi ministrijā strādā un, ka visiem nepatikšanas uztaisīs.
06.01.2012 22:01 |

Reitings 2051
Reģ: 29.01.2009
Njā, tur vienīgais risinājums ir ātri un mierīgi nozust. Neko tāpat nepanāksi skaidrojoties vai runājot - drīzāk tiešām pa muti var dabūt! :-D Man par laimi nav sanācis ar šitādām kauslēm sasieties, vairāk visādi grābstīgi vīrieši patrāpās, kam tā vien gribas pa olām iespert. Bet abos gadījumos: gudrākais un skaidrākais vienmēr piekāpjas. ;-)
06.01.2012 22:12 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
1. vina bija dzerusi un drosme ir ui ku liela;
2. tu esi skaistaka par vinu, un vinai tas skauz. ta izradisana varetu bus 1. punkta ietvaros;
3. ir ari agresivi viriesi. cilveki ir tik dazadi. tapec ir jauzmanas, jasaudze sevi. pietam, upuri jau neapzinati izvelas vajaku.
06.01.2012 22:25 |

Reitings 311
Reģ: 01.04.2009
Ar tādām nav jēgas pat mēģināt izskaidrot savu taisnību. Tas ir tas pats, kas ar sienu runāt. Man ir arī normālās vietās piesējušās un izteikušas komentārus. Es vienkārši ignorēju. Smieklīgākais bija, kad man nu reeesssssna muca gāja garām un augsti pacēlusi galvu teica: "Kusties, stulbā kārnā, es te garām gribu paiet." Nu tur skaidrs, ka viņai ir kādi kompleksi par savu izskatu un tāpēc man brauca virsū. Prasti un tizli
07.01.2012 00:12 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
izklausas, ka pec cosmo nostastiem, ka klubi ir viena baisa vieta. :-D

neesmu nekad bijusi neviena. un pat i neprasas.
07.01.2012 02:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits