Sveikas :-)
Šodien,šķiet, esmu izlasījusi vismaz 100 rakstus par sporta zālēm, cenām, apģērbiem utt. Un zinu, ka šeit esošajām meitenēm/sievietēm, iespējams, ir jau apnicis par šo tēmu rakstīt.Tomēr pat neskatoties uz to mani vēl jo projām māc neskaidrības. Tātad, esmu diez gan kautrīga, bet par spīti tam esmu saņēmusies iet uz trenežieru zāli un mēģināt kaut ko darīt sava ķermeņa labā. Un vēlreiz pieminot to, ka esmu kautrīga, nedaudz kompleksaina, tad kāda ir iespēja, ka trenežieru zālē, kurā atradīšos es, būs iespējami maz cilvēku? Es jūtos baisi neomulīgi, ja kāds mani vēro, vai vēl labāk smejas (mēdzu būt neveikla). Neesmu tieva un uztraucos par apkārtējo viedokli (jā, jā, zinu, ka nevajadzētu) Un vēl vai ir kāds sporta klubs, kur mēneša abonementu var iegādāties pa 15ls? vai arī 20ls ir tas šī brīža lētākais variants? (vēlams tāds, kurš ir centrā, sarkandaugavā vai vecmīlgrāvī... vai pa ceļam kaut kur :-D) Kā es varu zināt vai sporta klubs kuru izvēlēšos ir labs tieši man? (kaut kā nevēlos baigi nožēlot savu izvēli)
Tiešām ceru uz Jūsu atsaucību :-P