Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Jau atkal par sporta zālēm.. :)

Reitings 8
Reģ: 04.08.2011

Sveikas :-)

Šodien,šķiet, esmu izlasījusi vismaz 100 rakstus par sporta zālēm, cenām, apģērbiem utt. Un zinu, ka šeit esošajām meitenēm/sievietēm, iespējams, ir jau apnicis par šo tēmu rakstīt.Tomēr pat neskatoties uz to mani vēl jo projām māc neskaidrības. Tātad, esmu diez gan kautrīga, bet par spīti tam esmu saņēmusies iet uz trenežieru zāli un mēģināt kaut ko darīt sava ķermeņa labā. Un vēlreiz pieminot to, ka esmu kautrīga, nedaudz kompleksaina, tad kāda ir iespēja, ka trenežieru zālē, kurā atradīšos es, būs iespējami maz cilvēku? Es jūtos baisi neomulīgi, ja kāds mani vēro, vai vēl labāk smejas (mēdzu būt neveikla). Neesmu tieva un uztraucos par apkārtējo viedokli (jā, jā, zinu, ka nevajadzētu) Un vēl vai ir kāds sporta klubs, kur mēneša abonementu var iegādāties pa 15ls? vai arī 20ls ir tas šī brīža lētākais variants? (vēlams tāds, kurš ir centrā, sarkandaugavā vai vecmīlgrāvī... vai pa ceļam kaut kur :-D) Kā es varu zināt vai sporta klubs kuru izvēlēšos ir labs tieši man? (kaut kā nevēlos baigi nožēlot savu izvēli)

Tiešām ceru uz Jūsu atsaucību :-P

06.01.2012 01:41 |

Reitings 40
Reģ: 03.11.2011
Kaa es tevi saprotu! Es ari tiesi par to pasu uztraucos! :-D Jutos diezgan iesunojusi un man pat paskriet paris minutes sagadaa problemas un esmu jau sarkana un domaju, kas nu bus sporta klubaa... Bet no otras puses - mes vismaz tiesam kaut ko daram lietas labaa! Man piemeram loti traucetu, ja man blakus uz trenaziera sportotu seksigs calis, tad nezinu, kur liktos. ;d Bet nu palaujos, ka tur parakumaa bus meitenes un ka nebusu vienigaa apalaa, jo galu galaa, kadel tad visi iet uz turieni?! Protams, uzturet formu, bet iet ari to iegut. Es uz atlaidem iegadajos cityfitnesaa - pa 25 ls. Bet tur ir ieklautas ari grupu nodarbibas. Veiksmi Tev un lai izdodas sasniegt iecereto! (l)
06.01.2012 01:54 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Akkk vai!!
Meitenes atcerieties - uz sporta klubu cilvēki iet, lai strādātu ar sevi, tikai un vienīgi ar sevi. Protams, ir atsevišķi izņēmumi, bet lielākoties tā ir. Un tad, kad Tu tur esi, Tev ir jāuztraucās tikai un vienīgi par to, vai pareizi dari vingrojumu, ko pildi.
Protams, nezināmā vidē, sākumā vienmēr būs grūti, it sevišķi trenažieru zālē, ja nezini, ar ko sākt, ko darīt, kā un cik pildīt. Bet saprašana nāk ar laiku vai uzreizēju trenera konsultāciju.
06.01.2012 02:01 |

Reitings 2230
Reģ: 29.01.2009
meitenes, sporta zāles taču ir domātas, lai uzlabotu un uzturētu vajadzīgajā formā savu ķermeni. tas ir tikai normāli, ja tur neiet tikai slaidās dāmas. Un sporta zālē nodarbojas ar sportu, nevis pēta kā kurš skrien pa celiņu vai cilā svarus (seksīgu puišu vērošana neskaitās :D )
Tā ka uz priekšu! šaubos, ka kāds uz jums šķībi skatīsies, drīzāk novērtēs, ka ejat un mēģinat sev uzlabot fizisko.
06.01.2012 02:02 |

Reitings 8
veiksmi tev arī :)
bet vai šajā cityfitness nav daudz cilvēku un baigās masas? Vismaz mierinājums, ka ir vēl kāds, kas nav formā, un prieks, ka vel kāds ir apņēmies kaut ko mainīt :)
šķiet, ka es sporta zālē jutīšos tik pat slikti kā tarazāns ziemeļpolā.. bezspēcīga un pilnīgi ne savā vidē, bet es centīšos un ceru, ka mans šī brīža spars neaptrūks pēc pirmās apmeklējuma reizes..
06.01.2012 02:04 |

Reitings 6324
Varbūt sākumā vajag uz kādām nodarbībām aiziet, kur tā viegli pamazām sākt.
Es eju uz Reaktoru, pa ceļam uz Sarkandaugavu no centra sanāk.
Tā kā sākumā gāju ar draugu, tad nebija tik traki, šis jau man visu mācēja parādīt un izskaidrot. Vienmēr ir tur treneri uz vietas.
Cilvēku daudz, kas man nepatīk. Esmu gājusi no paša rīta dienas vidū un vakarā, vienmēr pilns. Reizēm nākas uz kādu trenažieri gaidīt piem., šodien visi skrejceliņi un velotrenažieri bija iazņemti, kādas vismaz 5 min. nogaidīju.
Bet tajā pašā laikā tas ir liels pluss, jo, ja ir vairāk cilvēku, tad visi rosās, bet ja ir kādi 5, tad jau sāk viens otru vērot utt.
Patiesībā doma drīz pāriet uz Cityfitness, jo draugs grib mainīt un viņam tur patīkot labāk, esot v lielāka izvēle trenažieriem un brīžiem mazāk cilvēku.
06.01.2012 02:04 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Kā jums ar draudzenēm vai draugiem? Ja tik liela nepārliecinātība, ņemiet kādu līdzi!
06.01.2012 02:08 |

Reitings 8
es jau taisos kopā ar draudzeni, bet tāpat viss šis nedod mieru..
reaktors kā reizi man ir netālu no skolas, bet ja tur tik daudz cilvēku, tad laikam šis sporta klubs mani nevilina.
06.01.2012 02:11 |

Reitings 2840
fleur-de-lis pērkot uz akcijas ir uz pusi lētāk :)
un nav tik liela cilvēku masa :)
es esmu starā par šo klubu un vidi (l)
es neparko nemainītu šo klubu pret citu :)
06.01.2012 02:13 |

Reitings 436
Reģ: 12.11.2011
Jā, Reaktors tagad ir pārbāzts. Tā kā tur eju 2 gadus ar astīti, varu teikt, agrāk tā nebija. Cilvēku pieplūdums sākās tad, kad uztaisīja jaunus abonementus un bieži taisa kuponos akcijas.
Agrāk kādus 80% jau zināju, kurš bieži nāk, kurš tikai kardio, kurš ar treneri,utt., bijām kādas 4-6 sievietes, kas uz trenažieriem iet, pārējās uz nodarbībām. Tagad man ir prieks ieraugot kādu, kas iet jau vismaz gadu, liekas tāds 'savējais'. :-D Negribu pavasari, tad sāks nākt 'pavasarnieki', kas vispār nāk tikai pirms vasaras.

Ja Tevi biedē citu skatieni - nu visi tur taču ir sporta tērpā, svīst, elš un pūš un ir iegrimuši paši savās domās, klausās ipodu vai starp piegājieniem runā ar kādu sev pazīstamo.

Neesmu nekad redzējusi, ka kāds par citu smietos zālē vai nodarbībā. Ja Tu kaut ko darīsi diametrāli pretēji tam, kā paredzēts, treneris vai kāds cits sportotājs Tev parādīs kā ir pareizi.
06.01.2012 02:15 |

Reitings 436
maz...maz ,

Tu arī Reaktorā? Tad jau mēs te esam prāvs pulciņš. :-D
06.01.2012 02:16 |

Reitings 2840
*Queen
o, nē, nē, es City Fitnesā :)
06.01.2012 02:21 |

Reitings 436
Bet nu autorei es ieteiktu Reaktoru, jo tur tik tiešām ir mājīga atmosfēra, klubam ir pat savs kaķis, kurš šad tad ienāk pagulēt uz dīvāniņa vai aizstaigā līdz skaistumkopšanas salonam. :-P Treneri ļoti forši, esmu daudz bezmaksas konsultējusies ar Visocki, bija vēl viens treneris, kas man nesa žurnālus, kad minos uz velo, bet vairs nestrādā. :-D
06.01.2012 02:21 |

Reitings 40
Esmu dzirdejusi, ka cityfitnesaa tiesam ir loti saspiesti, bet, ja iesi, 7 no rita domaju, ka nebus ipasi daudz cilveku! ;d Bet - fleur-de-lis - tu jau nemaz nevaresi padoties pec pirmas reizes - jo tev bus nopirkts abonaments un nelaidisi tacu naudu vejaa! Es iesu no nakosas nedelas un, ja interesee, varesu pastastit, kaa man patika.
It kaa jau saprotu, ka katrs pats koncetnrejas uz sevi, tomer, man skiet, sakumaa jauninie tiek nopetiti. Bet man vienalga pat ja taa - jo man tiesam gribas sportot un nekas mani neaptures! :-D Jau labu laiku esmu gaidijusi, kad beidzot varesu sakt iet, tad man tas bus kaa patikams parsteigums, nevis, blaviens, laikam jaaizet, jo vajag nomest svaru. Es gribu iet, jo gribu justies labi, lai dibens vairs nesap no sedesanas.
06.01.2012 02:22 |

Reitings 8
tur ir kādi ierobežojumi, kad pērk pa akciju? kaut kādi konkrēti laiki?
06.01.2012 02:23 |

Reitings 8
elina.333 - gaidīšu tavas atsauksmes. pati došos uz rīgu tikai nākamnedēļ un tad arī cītīgāk apsvēršu visas iespējas, šobrīd tam visam morāli nobriestu un gatavojos, lai pēdējā brīdī nepārdomātu...
06.01.2012 02:27 |

Reitings 8
elina.333 - gaidīšu tavas atsauksmes. pati došos uz rīgu tikai nākamnedēļ un tad arī cītīgāk apsvēršu visas iespējas, šobrīd tam visam morāli nobriestu un gatavojos, lai pēdējā brīdī nepārdomātu...
06.01.2012 02:27 |

Reitings 40
Womankind - es iesu viena, neviena draudzene negrib, bet nu gan jau aizies taa lieta, jo neesmu ipasi kautriga, vienkarsi justisos tizli sakumaa tiesi del savas fiziskas nesagatavotibas, bet strunts. Esmu sajusma, ka vispar iesu - jau ieprieks priecajos, ka varetu izskatities labak!
06.01.2012 02:28 |

Reitings 2840
Elīna, nav arī vakaros tik traki :) un es jaunās tikai nopētu, kad atnāk uz nodarbību, bet ne sliktā ziņā :)
fleur-de-lis nē, nav nekādu ierobežojumi :)
06.01.2012 02:29 |

Reitings 40
Fleur-de-lis - atstaj savu e-pastu un kaut kad aizraktisu!
06.01.2012 02:29 |

Reitings 40
Maz...maz - iepriecinaji, negribetos but kaa silkei mucaa!
06.01.2012 02:31 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)