Vai nav par daudz , jauniešu augstprātība?

Reitings 2
Reģ: 05.01.2012

Labdien visām.

Man diži, nav ne problēmas, ne kas tāds, bet vēlējos padiskutēt, par jaunietēm, jeb precīzāk sakot , vecumu grupa 14-18, kura jau atļaujas par daudz.

Nesen sanāca viens starpgadījums personīgi, Coyotos, ka pamanīju , apsargs ielaida nepilngadīgas, ģīmī un uzvedības ziņā var redzēt, ka tas ir padsmitnieces. Par cik tādas lēkāja, pa leti un uzvedās pārāk , kā valdnieces, aizgāju aizrādīt, ka nu jau paliek pa traku, savas muļķības , kārtības ievest, un ,lai man neborē, ka visas ir pilngadīgas, tā vietā saņēmu:

" Atšujies, vecā bāba "

Gāju teikt apsargam , lai izlidina viņas āra, bet šis bija tik naivs, ka saka man pretī viņas ir pilngadīgas.

Man likās tovakar es laikam vienīgā aklā ar dažiem nebiju, bet vēlāk viņas izlidināja, jo sākas bērnišķīgie gājieni.

Nu tas nav vienīgais tāds, man pieturās bijušas , baigās tīņu ekspertes, sākušas runāt par manām kurpēm, cik maksā un cik es vīriešus ar viņām pievilinu.

Apmēram ir jau par daudz, sāk krist uz nerva , tie super tīņi , ar savām " zeltu " komentāriem, un pieredzi.

Nerunājot jau par kosmētiku,ka bērns noiet garām ar 1kg tonnu tonāla, un pieaudzētam skropstām.

Jums ir līdzīgi gadījumi bijuši, ka šie pārākie pusaudži ir braukuši, un ko jūs domājat par mūsdienu " gudro " jaunatni?

(tāds bija mans diskusiju mērķis)

05.01.2012 18:15 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Es parati izvairos no tīņu audzināšanām un mācībām. Viņi to tik vien gaida un mēģina izprovicēt.
Ja pret to ampelēšanaos izturās vienaldzīgi, tad arī viss atrisinās.
Tādi tie tīņu gadi ir - visu gribās pārspīlēt, būt gudrākiem, šokēt citus ar sevi un savām darbībām.
Ar laiku viss nomierināsies un iesies normālās sliedēs. Lai jau patrako.
14.04.2013 14:24 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Arī piekrītu, ka Sīrupa forums neatšķiras no tīņu žurnālu problēmu slejas pirms 10 gadiem. Tajā laikā tos cītīgi lasīju un tur bija tie paši vecumi un tās pašas problēmas. Kā arī atceros, ka pirms 10 gadiem gandrīz visi klasesbiedri dzēra, smēķēja 13 gadu vecumā. Visiem jau bakalaurs un daļai darbs. Tā ka baigie deģenerāti neizauga ;)
14.04.2013 14:34 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Ir redzēti jancīgi izgājieni klubos ar acīmredzami nepilngadīgām personām priekšgalā, bet kautkā nav ienācis prātā azirādīt :]
Man pašai bez 5 min 25 jau, bet arī mēs ar draudzenēm klubos atlaižam bremzes. Pa letēm gan nedejojam, drēbes nost nevelkam un neko apkaunojošu nedaram, bet dejojam tā, ka mūsu bariņam vienmēr pievienojas gan sveši puiši, gan svešas meitenes, mēs vienkārši jautrojamies :] (Nejaukt a piedauzīgu gorīšanos un tamlīdzīgām jēlībām.)
14.04.2013 14:36 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
nu tas jau no vecākiem ir atkarīgs un audzināšanas. Arī es savos 18gados biju prātīgāka kā klases biedrenes, bet nu tā pat muļķības sastrādāju.
14.04.2013 14:43 |

Reitings 159
Reģ: 31.10.2012
Es arī esmu šajā vecuma grupā. Man bija viens moments,kad biju kā no ķēdes norāvusies un tad sanāca baigās ziepes. Biju pazaudējusi vecāku uzticību, draugu uzticību, palaidos mācībās. Paldies dievam, nesanāca gulēt kādā ielas malā.. Es esmu ļoti pateicīga sev,kad visu apdomāju un sapratu, ka tā neesmu es. Jau labs laiciņš pagājis. Tagad uzticība atgūta un sekmes labas. Tagad neko tādu nedaru. Ir zināmas meitenes,kas dzerstās utt, mani tas īpaši nesatrauc ko viņas tur dara un tā, tikai tas šķiet muļķīgi kā laiks tiek pavadīts..
14.04.2013 15:59 |

10 gadi
Reitings 275
Reģ: 02.12.2012
Es vispār Tev ieteiktu padomāt par savu dzīvi kopumā, par to, kāpēc Tevi no komforta zonas var izsist pusaudžu meitenes.. Par to, kāpēc Tevi tas tik ļoti uztrauc, un kāpēc vēlies šūmēties.

Iet un sūdzēties apsargam par kāda nepilngadību? Tā izklausās pēc tiešām sliktas ballītes.
14.04.2013 16:05 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
ko piesienies bērniem?? tev nav vienalga? :D
" Atšujies, vecā bāba " nemaz nebrīnos par tādu atbildi. un coyotos vnm ir sīkie, atrodi tad savam vecumam atbilstošu vietu.
14.04.2013 16:05 |

Reitings 732
Reģ: 23.04.2012
piekrītu par to, ka aizrādīt kaut ko viņām jau nu bija galīgi lieki.
Iet un sūdzēties apsargam par kāda nepilngadību? Tā izklausās pēc tiešām sliktas ballītes.
+++
14.04.2013 16:09 |

Reitings 551
Reģ: 23.01.2013
Es vienkārši pabrīnos un nošausminos pie sevis un eju tālāk.
Ne mēs viņus dzemdējām, ne mēs viņus audzināsim.
14.04.2013 16:14 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Arii agraak bija mazgadiigaas, kas gaaja pa klubiem, kraasojaas un tuseeja, bet taadu nebija tik daudz. Es teiktu, ka sava vaina ir valstij, ka neliek smagaakus sodus klubiem un veikaliem. Manupraat, dokumenti ir jaaprasa ikvienam, kas izskataas jaunaaks par 25 gadiem un tam dokumentam ir jaabuut valsts izdotam, nevis studentu aplieciibas utt.
Vieniigais, kas mani biedee, kas buus, kad izaugs pirmaa paaudze, kur lielaakaa dalja beernu ir tikushi audzinaati peec "pareizaas" jaunaas metodes, kur nav pienjemts beernam kaut ko aizliegt un beerna nikji,nedarbi ir tikai vecaaku vaina, jo nevelta beernam nepaartrauktu uzmaniibu. Sheit aarzemees ir jau izaugushi dalja "Sears beernu" un nekas labs nav - neaudzinaati, nespeejiigi veidot attieciibas un notureeties kaadaa darbavietaa.
14.04.2013 16:18 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Kur vispār var ienākt prātā klubā,kur ierasts iet atpūsties, relaksēties, pievērst uzmanību kaut kādām špidrillkām un vēl iet aizrādīt? Es kad esmu klubos vienīgā lieta,kam pievēršu uzmanību ir vīrieši :D
14.04.2013 16:20 |

Reitings 571
Reģ: 03.03.2012
Klubus neapmeklēju tāpēc tādā situācijā neesmu nonākusi. Protams, uz ielas ir dažādi skati redzēti, bet nošausminos un eju tālāk.
Vairāk esmu satriekta par to, ko nākas dzirdēt, kad daudzas jaunietes atver muti. Rupjības un stulbums. Pirms dažām dienām stāvēju pieturā un dzirdēju kā viena padsmitniece teica otrai, ka šovakar jāsatiekas ar mīļajām kucītēm un klubiņu jāaizlaiž. Meitenes bija normāli ģērbušās un pirms atvēra muti, bija radījušas labu pirmo iespaidu. Sajutos novecojusi. Laikam tagad stilīgi draudzenes par kucēm, mau*ām un tamlīdzīgi uzrunāt.
14.04.2013 16:34 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Arii agraak bija mazgadiigaas, kas gaaja pa klubiem, kraasojaas un tuseeja, bet taadu nebija tik daudz. Es teiktu, ka sava vaina ir valstij, ka neliek smagaakus sodus klubiem un veikaliem. Manupraat, dokumenti ir jaaprasa ikvienam, kas izskataas jaunaaks par 25 gadiem un tam dokumentam ir jaabuut valsts izdotam, nevis studentu aplieciibas utt.

Bet reāli - ko apsargi var izdarīt, ja atnāk meitene ar īstu, valsts izdotu pasi, kurā ir rakstīts, ka viņai 18 un kura var pat nosaukt personas kodu u.tml. datus? Saukt policiju tikai tāpēc, ka liekas, ka it kā pēc izskata sīkāka, kaut gan reāli daudzas patiešam pilngadīgas arī izskatās sīkas? Kā atšķirt?
Katrā ziņā jau manos pirms18gados jaunatne bija tā progresējusi, ka nestaipījās ar svešam/viltotām studentu apliecībām līdzi, bet gan ar pasēm, kuru bildes bija līdzīgas viņējām un kuru datus bija iegaumējuši pirms iešanas klubā. Un bija vēl viena daļa, kurai vispār nebija nekādu dokumentu, bet tika laistas klubos, jo daudz pilngadīgu pazīstamo, starp tiem arī klubu darbinieki.
14.04.2013 16:42 |

Reitings 4258
Vairāk esmu satriekta par to, ko nākas dzirdēt, kad daudzas jaunietes atver muti. Rupjības un stulbums. Pirms dažām dienām stāvēju pieturā un dzirdēju kā viena padsmitniece teica otrai, ka šovakar jāsatiekas ar mīļajām kucītēm un klubiņu jāaizlaiž. Meitenes bija normāli ģērbušās un pirms atvēra muti, bija radījušas labu pirmo iespaidu. Sajutos novecojusi. Laikam tagad stilīgi draudzenes par kucēm, mau*ām un tamlīdzīgi uzrunāt.

Tas vienkārši no cilvēka rakstura atkarīgs. Arī tepat forumā var pamanīt jēlības un visādus fu*king no jau pieaugušām sievietēm.
14.04.2013 16:44 |

Reitings 4258

+
14.04.2013 16:45 |

Reitings 236
Reģ: 04.08.2009
Es esmu mazliet ļauna un man patīk pasmieties par cilvēkiem, kuri piedzeras līdz komai, apkauno sevi dzērumā, un tie parasti ir jaunieši. Nē, neeju un nesaku neko, bet pie sevis gan pasmejos.
Pret tiem neaudzinātajiem jauniešiem izturos vienaldzīgi. Lai jau, vienalga.
Pati šajos gados tāda nebiju, tagad neesmu, nesaprotu viņus, tas arī viss. Gan jau kaut kad pieaugs. Vienīgais žēl pensionāru sabiedriskajā transportā, kuriem nav kur apsēsties, kad bariņš jauniešu nepievēršot uzmanību turpina sēdēt.
Vai nu ar gadiem, vai nu ar mācību neaudzinātība pazudīs, ja ne, tad šaubos, ka tādā veidā viņi tiks dzīvē kaut kur tālāk.
14.04.2013 16:59 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Man 14 gados ar lellem speleties nebija interesanti, to vieta bija calis un pat mamma to akcepteja. Fuij. Pee. Kaka.
14.04.2013 18:17 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
tā ir sabiedrība, nevis jaunieši. pie tam 13-14 gados visvairāk ir vēlme būt tādam kā citi.
14.04.2013 18:19 |

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
Man tikai viens liekas smieklīgi-kā tev traucē,ka viņas laksta pa leti? :D
Bet tā jā-tracina tās sīkās,kas 14 gados tik zina kā tonālo mālēt uz sejas.
14.04.2013 18:58 |

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
Kur vispār var ienākt prātā klubā,kur ierasts iet atpūsties, relaksēties, pievērst uzmanību kaut kādām špidrillkām un vēl iet aizrādīt?

Es to meiteņu vietā laikam pasmietos apr autori :D
14.04.2013 19:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)