Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Vai nav par daudz , jauniešu augstprātība?

Reitings 2
Reģ: 05.01.2012

Labdien visām.

Man diži, nav ne problēmas, ne kas tāds, bet vēlējos padiskutēt, par jaunietēm, jeb precīzāk sakot , vecumu grupa 14-18, kura jau atļaujas par daudz.

Nesen sanāca viens starpgadījums personīgi, Coyotos, ka pamanīju , apsargs ielaida nepilngadīgas, ģīmī un uzvedības ziņā var redzēt, ka tas ir padsmitnieces. Par cik tādas lēkāja, pa leti un uzvedās pārāk , kā valdnieces, aizgāju aizrādīt, ka nu jau paliek pa traku, savas muļķības , kārtības ievest, un ,lai man neborē, ka visas ir pilngadīgas, tā vietā saņēmu:

" Atšujies, vecā bāba "

Gāju teikt apsargam , lai izlidina viņas āra, bet šis bija tik naivs, ka saka man pretī viņas ir pilngadīgas.

Man likās tovakar es laikam vienīgā aklā ar dažiem nebiju, bet vēlāk viņas izlidināja, jo sākas bērnišķīgie gājieni.

Nu tas nav vienīgais tāds, man pieturās bijušas , baigās tīņu ekspertes, sākušas runāt par manām kurpēm, cik maksā un cik es vīriešus ar viņām pievilinu.

Apmēram ir jau par daudz, sāk krist uz nerva , tie super tīņi , ar savām " zeltu " komentāriem, un pieredzi.

Nerunājot jau par kosmētiku,ka bērns noiet garām ar 1kg tonnu tonāla, un pieaudzētam skropstām.

Jums ir līdzīgi gadījumi bijuši, ka šie pārākie pusaudži ir braukuši, un ko jūs domājat par mūsdienu " gudro " jaunatni?

(tāds bija mans diskusiju mērķis)

05.01.2012 18:15 |

10 gadi
Reitings 4299
Reģ: 03.08.2009
Diezgan smieklīgi kad 7 klases meitenes liek tonālo un pārkrāso jēgu :D

Man pašai draugu lokā ir meitene, kura ar čali uzsāka attiecības kad viņai bija 14. Čalim laikam bija 20. Un man liekas - wtf? meitenīt mīļo, kāpēc jābojā sava BĒRNĪBA ar čali. Tam būs visa dzīve.. Nevaru ciest, kad tādi bērni grib par pieaugušajiem uztaisīties.
05.01.2012 18:25 |

10 gadi
Reitings 6254
Reģ: 01.04.2009
Uzsāk attiecības jau arī vēl jaunākas, pat 12 gadīgas:D
05.01.2012 18:26 |

Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Paldies dievam, ka nav īsti saskarsmes ar to vecuma grupu.

Reitings 1249
Reģ: 07.06.2010
Labdien visām.
Man diži, nav ne problēmas, ne kas tāds, bet vēlējos padiskutēt...

Pēc šitā man gan liekas, ka Tev diez gan sāpīga to mazo meitenīšu problēma.
Man tadas pieredzes nav. Tieši tāpēc es uz tadiem coyotiem neeju, man pietiek, ka bijusi klasesbiedrene salike video, kur uz letes uzlīdusi un dejo (ja to mīņāšanos lielā reibumā ta var nosaukt).

Varbūt tajā vecumā viņām tas liekas forši. Nezinu.
Bez tam muļķīgi ir izveidot vienu kategoriju ar vecumu no 14 līdz 18, jo, es uzskatu, ka 14 gadi tomēr ir maz, toties citas meitenes savos 18 ir gudrākas par dažu labu pieaugušu sievieti.
Es jau sen strādāju, mācījos vakarskolā, man manos 18 vienmēr apkārt bija vecāki cilvēki, varbūt tāpēc man tads mulķību periods ir gājis garām.

Reitings 1249
Reģ: 07.06.2010
Ārprāts, lielais fuj manai klaviatūrai. (s) :-D :-D
05.01.2012 18:27 |

Reitings 372
oii,šitā tiešām laba tēma (t) man arī bēsī ārā kad noiet garām meitene 12 gadi,kurai pieaudzētas skropstas,pīrsings, tuša 5ās kārtās un šī vēl paskatās uz teiv tā it kā būtu galvu augstāk. KUR SKATĀS VECĀKI? bērniem 12 gados ir vēl lelles jāspēlē,nevis jāpīpē, jātusē pa naktīm un jāapspriež kurai kad bijis pirmais sekss. Bērnības kā tadas vairs nav. Un tur jau tā lieta, labi ja vēl bērni par ātru kļūtu pieauguši,tajos 12 gados ietu stradāt vai ko,bet nē ta,viņi pāragri kļūstu stulbi. Es nezinu ko tādi darīs kad viņiem būs 20! Viņi jau būs visu aizliegto izmēģinājuši, izpisušies,nodzērušies ! Un nebūs nekādas intereses! Maz ticams ka 10 gados viņi ņemsies pie galvas un sāks mācīties! Tādi vien paši paliks! Laiks iet,bet cilvēki nemainās! Pusaudžiem ir pārāk liela augstprātība tagad :( Jā,mēs visi esam bijuši pusaudži,bet skatoties un zto,kā man klāt pieiet pirmklasnieks un pajautā cigaret- raudāt gribas. :( manuprāt, cilvēki sāk degradēt
05.01.2012 18:28 |

Reitings 1873
Neesmu īapši manījusi nepilngadīgās klubos- varbūt tāpēc,ka pārmālējušās bezjēgā. Nu labi,pati jau ar neesmu baigi vecāka, tik 20 gadi, bet nu dažreiz aiziet ciet klubos un arī stulbi uzvedos. It kā neviens aizrādījis nav :-D
Man vispār liekas jocīgi,ka Tu vari pieiet klāt klubā un aizrādīt kaut ko svešai meičai, tomēr kašķos iedzīvoties tādā veidā var, vismaz es neietu klāt. Pēdējā laikā,ja dzirdu klubos krievu valodu, cenšos maigi atšūties- ne tāpēc,ka man kaut kādas problēmas, bet pēdējā laikā krievvalodīgie par visām varēm uzskata,ka visiem krievu val. jāzin un spītīgi nerunā citā valodā :-| (mazliet gan no tēmas novirzījos)
05.01.2012 18:32 |

Reitings 204
Reģ: 02.01.2012
Tēma laba.
Visi jaunieši skrien, tas ir skaidrs , prioritāte viņiem ir:
*alkohols - kurš nodzersies ,tā ,lai nākošā rītā nostāvēt kājas nevar
* sekss - pirmais, vai , ar kādu populāru pusaudzi viņu vidū.
* narkotikas - visas iespējamas , pieskaitīšu šeit pīpēšanu, tik populāri , domā , ka ar to paliks.

Beigās visiem ir letāli iznākumi.
Vismaz Latvijā, kad biju, uz ielām bija šādas anoreksijas meitenes, ar uzkasītiem matiem, kā šimpanzes. :-D
Šeit Francijā, jaunieši ir savādāki, un ir redzētas , pat 16 gadīgas meitenes mammai pie rokas, ļoti izskatīgas, un 18 gadīgi puiši , šeit pat, sākotnēja prioritāte viņiem ir palīdzēt vecākiem , pēc tam sev, un tad kādu ballīti, ne šodien jādzer.
Tas viss ir atkarīgs no intelektuāla līmeņa.
05.01.2012 18:36 |

Reitings 372
bail padomāt,ka mani bērni padsmit gados būs tādi paši :(
05.01.2012 18:40 |

Reitings 636
Īpaši nepievēršu tādām uzmanību, jo to jau viņas tieši grib.
Nezinu ko viņu vecāki dara, ka neredz kādi ir viņu bērni. Vasarā trolejbusā braucu, blakus stāvēja divas mazās (gadi nu kkur 10-12 :D ) , nu piedodiet tik lēts skats, mini kleitiņa, leoparda rakstā , kura piebāzta ar polsteriem ,kas spraucās laukā no kleitiņas :D var tak redzēt ka dēlis, krūtis vēl nav, bet nē, grib būt lielas jau, no blakus stāvošajiem puišiem izskanēja rupjas piezīmes par polsteriem, ko dzirdēdamas ķiķināja, jo redz kāds viņām it kā pievērš uzmanību :D
Bet nu dažas labas kurām pāri 20 gadiem nav labākas.
05.01.2012 18:40 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Man jau šķiet, ka katrai paaudzei šķiet - mēs pēdējie normālie. Mana omīte noteikti domāja, ka arī mūsu paaudze ir pasista :-D
Nu ir gadījies redzēt dažādas situācijas, bet nav tā, ka ļoti kaitina, drīzāk tā smieklīgi, bet arī tie pusaudži izaug un viss nokārtojas, nav ko cepties ļoti, tā tas nav tikai mūsdienās, tā ir bijis vienmēr, tikai tie "gājieni" transformējas un iegūst citu formu.
05.01.2012 18:42 |

Reitings 436
Reģ: 12.11.2011
GudraMaita,

arī Francijā ir dažādi. Pēc mans pieredzes -tie paši 18gadnieki to vien dara, kā iet uz bāriem un klubiem. Ir izņēmumi, bet tie ir izņēmumi. Turklāt, Fancijā viņiem bāru kultūra pilnīgi citādāka- dzer visu pēc kārtas un balle beidzas jau ap 02:00-03:00. Pīpēt pēc likuma, ja nemaldos, drīkst no 16 gadiem.

Autorei - visi nav vienādi.
05.01.2012 18:43 |

10 gadi
Reitings 6254
Reģ: 01.04.2009
Ne tik daudz par to izskatu jāsatraucas, jo mēs pašas jau ar tak staigājām savos padsmit, tā, kā tolaik uzskatījām par stilīgu.:D Drīzāk jāsatraucas par to, ka šiem pusaudžiem ir tik greizas vērtības, ka nu...Jā, tā jau ir, vedcākiem nav laika viņus audzināt un tad nu sagrābstās tās dzīves vērtības no nez kurienes.
05.01.2012 18:44 |

Reitings 23
Reģ: 10.09.2011
atbilstu šai jauniešu vecuma grupai, bet vienmēr skatoties uz tādam meitenēm, uzlūkoju viņas ar riebumu.
Ja tā drīkst sacīt, tad esmu ar veclaicīgakiem uzskatiem, nekā mūsdienu jaunatne.
Nevaru iedomāties, ka kādreiz varētu vecākam cilvēkam, kaut vai 2 gadus vecākai sievietei kaut ko rupju, nelaipnu pateikt.
Jau no bernības cienu visus vecākus cilvēkus.
Lai arī pašai ir tik pat kā 18, arī esmu izjutusi šo meiteņu augstprātību. Respektīvi kādu 14-16 gadīgu. Kaut kādi nievajoši, pretīgi virsū raidīti skatieni u.t.t.
protams, neliekos par to zinis, lai jau meitenītem jautri, taču es nesaprotu, kas tālāk ar viņām būs?
Tāpat kā skolā, skolēni pavada stundas neko nedarot, domā, ka tas un tas nav vajadzīgs, runā par nedēļas nogali.
Piemēram, koncertā baznīcā man aiz muguras meitenes runāja par to, kādu alkoholu ņems.

Jo tālāk, jo trakāk.

05.01.2012 18:48 |

10 gadi
Reitings 2293
Reģ: 11.03.2010
Ak, jauka tēma :D.
Man bija vidusskolā, 17 gados visādas šitādas, pieaugušās lēdijas :D.
Tad man tas nelikās smieklīgi, aprunāja visas ,kuras tolaik bija vēl nevainīgas, vai nebija zīmola drēbes, pasarg dievs ,ja vēl tāda vecumā nešmauci uz klubu :D.
Es biju viņu melnā sarakstā, jo man galvenais bija sasniegt mācībā mērķus.

Un , kas tagad ar tām skaistulēm ir noticis? Nesen satiekoties salidojumā, jau dzirdēju vienai pēc visām izklaidēm STS, otrai ja aborts , trešais ar kaut kāda kaite, ceturtai ar nierēm kaut kas netā.
Tā ,ka bēdīgi, bet neviens viņam nelika to darīt
05.01.2012 18:50 |

Reitings 1441
Reģ: 09.04.2011
oj, redzēti ne tikai tādi varianti :-D
tas vispār ir ārprāts, ka 12 gadus veca skuķene sevi citiem parāda kā lētu meiteni, pārmālē jēgu un iet nodzerties un nopīpēties, FUJ!
bet, nu, es tādām cenšos uzmanību nepievērst, jo reāli, tādiem jau vairs galviņā neko labu neieliksi. savos 12 gados bija jāsēž mājās ar draudzenēm un spēles jāspēlē vai nu vienalga kas cits sakarīgs un atbilstošs viņu vecumam. tagad tiešām arī grūti nospriest citos gadījumos, cik tām skuķenēm 13 vai 17 .. tādas kosmētikas kārtas un smaržu mākoņi, ka pretīgi paliek.
05.01.2012 18:52 |

Reitings 372
atcerējos vienu atgadījumu vasarā. iekāu 6 tramvajā,braucu uz Juglu. Vienā pieturā tramvajā ieskiren divas mazas meitene,gadi 13padsmit. Viņām rokās bija desa,maize un visādi saldumi..Viņas ļoti skaļi runāja pa visu tramvaju,un sarunas gaitā sapratu,ka viena no viņām veikalā esot apzagusi kādu sievieti, un pa to naudu viņas tātad arī ir nopirkušas saldumus,maizi utt. Un cik sapratu,viņas vēl taisās pirkt cīgas un alko,jo brauc pie kkādiem puišiem. Es loģiski biju šokā un pa laikam uz viņam blenzu tādām acīm,kā 2latnieki.un tad,viena no šitām sīkajām man saka- ko tu blenz?tūlīt izkāpšu un sadošu pa muti! :D:D:D:D KĀDĀ ES BIJU ŠOKĀ! šitā puņķutapa saka man kko tādu. nu loģiski es viņai atbildēju pretī, viss tramvajs to dzirdēja, sāka braukt virsū tām meitenēm un beigās viņas izkāpa, bet pat nenosarka aiz kauna. Vēljoprojām brīnoj kā var būt tik bezkaunīgs
05.01.2012 18:54 |

Reitings 2
Reģ: 05.01.2012
Protams, negribu nolikt šeit meitenes , kurām ir 17, 18 gadi ir normāli domājošas , pat gudrākas par mūsdienu 25 gadniecēm.

Aizrādīju nepilngadīgajām , tāpēc :
1. Nebija patīkami čilot krēslos ar puisi, a viens bērns vicina savu pakaļu augstāk par leti.
2. Jaunietes kliedza, un savos labumos lēja alkoholu un viena man pat apšļakstināja un teica prozīt.

05.01.2012 18:55 |

Reitings 2302
Reģ: 13.06.2011
Čau. (l)

Gadījumā viena no tām meitenēm nebija blonda un otra tumšmate?

Vnk vienai druškai d-grāmatā ieraksts, kā viņas divatā ar vēl vienu meiču bijušas coyotos un tur tā izārdījušās, un pa letēm izlēkājušās, ka nākamajā dienā kājas sāpot. :D
05.01.2012 19:05 |

Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
*Patronese. Par nierēm sasmējos, tas gan bija glupi! :D
Neskraidu pa klubiem katru nedēļu utt. un man ar nierēm ir problēmas un daudzus cilvēkus tādus zinu. Ja Tu būtu piebildusi, ka no pārliekas dzeršanas, tad cita lieta!

Kkad pirms pāris mēnešiem drauga draugam bija dz.d. un pēcpasēdēšana bija klubā. Tas nebija noskaidrots līdz galam, tapēc pase man līdz nebija. To, ka izskatos jaunāka par saviem gadiem zinu, bet kronis visam bija, kad pienāca sīka meičiņa ~16 gadiem un teica: "Ej, ej droši iekšā, apsargs nevienam dokumentus neprasa, tas nekas, ka Tev nav 18!!!". Nu neko, gāju iekšā un man "uzsmaidīja" Mērfija likums, apstādināja mani un jautāja dokumentus, bet par sīkajām viņam nospļauties (t)
05.01.2012 19:06 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits