Sveikas. Man ir iistaa laacha paklaajinsh...balts, balts ar diezgan pagaru spalvinju....kaa vinju var kopt? Mazliet jau apsmeereejaas un es kaa meeginaaju mazgaat uz viena stuuriisha taa vinjsh sachirkojaas un izkemmeet arii nevar..
Paldies, pameklee ja vari..es redzu netaa paklaajinjus bet ne taadus kaa man....man ir pilniigi taa kaa staigaajoshais baltais laacis tikia protams bez galvas :d
Neee, tas nav aitas.... :d :d vinjsh ir loti gluds , gluds pats par sevi....drosh vien ka taapat jau kkas bij dariits ar vinju ieprieksh veikalaa pirms vinju paardeva, bet nu maneeejais pirms vinju pirka nepajautaaja kaa vinju var kopt.... Otraa pusee uz aadas ir rakstiits Genuine lambskin rug
Genuine lambskin rug
Izvelkot no šita un ar manām angļu valodas zināšanām, sit mani nost, ja tas Tev ir lāčādas.. :-D Lamb-skin jēra āda, ne?
Vai tomēr ''lācis''? :-D :-D :-D
A varbuut toch tas nav laacha :o kaapeec tad tur rakstiits lambskin....un veel pie tam mazgaajot chirkojas...shausmas...2 gadus domaaju ka tas laacha :d
Jaa es par to arii aizdomaajos :d :d lamb :o nu nekad nebiu peetiijusi jo draugs man tajaa dienaa kad pirka saka euuu vekalaa baigi labais laacha paklaajinjsh :d njaaa nu forshi :d
Autore made my day! :-D :-D :-D :-D :-D Lambskin ir īsta baltā lāča āda bez galvas! :-D :-D :-D :-D Tā ir jērāda, johaidī, tā pat aita vien ir, tādēļ čirkojas, mēģini pēc mazgāšanas ar matu taisnotāju! :-D