Tu un tavs stils

Reitings 395
Reģ: 31.08.2009

Čav čav čav.

Nenopietna tēma, bet tomēr interesanti.

Kādu stilu piekopjat? Kādus akcentus velkat? Kas ir visbiežākais, ko velkat? Ko meklējat veikalos, kādus audumus, kādus stilus?

Es, piemēram, pēdējā laikā esmu kritusi uz mežģīnēm svētkos un indiāņu stila apģērbu ikdienai. Man ir arī 3 uggu pāri, kas der gandrīz visur klāt, kad ir auksti un vienalga, ko citi domā :D

05.01.2012 03:06 |

Reitings 200
Reģ: 29.01.2009
Ziemā parasti velku džemperus, siltus ar skaistiem adījumiem + skaista rokusprādze vai pulkstenis un izskatās vienkārši, bet klasiski. Tumšas skiny džinsas un gari zābaki. Loti patīk, šosezon modē esošās, kažokādas vestes, tikai diemžēl pati vēl pie tādas tikusi neesmu. Nepārspīlēju ar aksesuāru daudzumiem. Parasti mans akcents ir mani nagi, kas nolakoti interesantās krāsā.
05.01.2012 17:04 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Man ir klasiski ērtais stils pārsvarā, izvēlos to, kas patīk gan vizuāli, gan uz tausti, gan tad, ja prāts prasa kvalitāti. Neatbildēšu par konkrētiem audumiem, jo tie ļoti atkarīgi no tā, kādas drēbes es meklēju. Man ir svarīgi atrast tādu preci, kur nevaru piekasīties par to, kas ar to auduma gabalu ir izdarīts un kā. Ikdienā izvēlos krāsas, īpaši jau ziemā. Mētelis ir zils, raibs vai fuksiju, kleitas mēdz būt raibas, bet arī tur pārsvarā ir ļoti daudz sarkanas, zilas, dzeltenas krāsas. Apavus gan izvēlos vienmēr mierīgās krāsās, papildinot visu ar kādas košas krāsas somu. Patīk kleitas, kuras beidzas pāris cm zem ceļgaliem, ar augstu apkakli un sīkām detaļām, tādas arī izvēlos.
05.01.2012 17:07 |

Reitings 1111
manu stilu laikam varētu dēvēt par bezstilu :D
man ir tik dažādu stilu apģērbi, vienu brīdi patīk staigāt kedās un rūtainos kreklos, nākamajā klasiskos svārkos un jaciņās. ir žaketītes, ir sarafāni, ir arī UGG zābaki un mežģīņu kleitas. (protams, ne jau tas viss kopā :D )
katrai dienai savs noskaņojums un sava stila apģērbs ;-)
05.01.2012 17:18 |

Reitings 436
Reģ: 08.04.2010
man ir daudz drēbju un patīk spēlēties ar tēliem. Uz darbu eju klasiski, bet ar odziņu, uz kinci eju hipiju stilā, uz ballīti sexy stilā, pārgājienos velku sporta drēbes. ;-)
05.01.2012 17:19 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
man ir visādas lietas skapī. gan klasiskas, gan sportiskas, gan alternatīvas. Vienīgi nekad mani neatradīsiet hipiju un visu to strītstaileru tērpos. Ģērbjos pēc noskaņjuma. Pārsvarā manas lietas ir neuzkrītošas, bet dažreiz veikalā iemīlos kādā kreizī lietā un to nopērku. Patīk kārtīgi sacacoties uz ballītēm un vienkārši piektdienās, pat ja ballītes nav :D Uz universitāti eju klasiski. Un ja gribu sportisko stilu, tad tādu kā diesel apģērbi, nevis tirgus sportiskais :D
05.01.2012 17:43 |

Reitings 1053
Reģ: 19.06.2011
it kā jau es labi zinu, kas ir gaumīgi un kas nav, bet pašai ne vienmēr patīk tā ģērbties. :-D man patīk gan leopardi, gan zelts, gan citas masīvas rotas un tā. (s) protams, protams, nevelku to tā, ka izskatās no tirgus, bet tomēr.. bieži pati sevi pieķeru pie domas, ka manas krievu saknes liek par sevi manīt. :-D
savu stilu sauktu par city, laikam.
šobrīd tie būtu tumši zili šauri džinsi, gari, tumši brūni augstpapēžu zābaki, kāda blūzīte, vestīte, žaketīte... taisnoti mati, pamanāms pulkstenis. tas tā ikdienai.
citām reizēm bieži velku šauras kleitas vai šaurus svārkus. ļoti patīk kā izskatās! par krāsām - pārsvarā melns un balts. bet cenšos savā garderobē integrēt arī ko krāsaināku.
nav gan tā, ka es visu laiku staigātu tāda saposusies - bieži esmu uggos, legingos un kādā garākā krekliņā vai tunikā un matiem nekārtīgā copē. sporta apģērbā gan nestaigāju. :-D
laikam jau tā dažādi ģērbjos ;-)
05.01.2012 17:55 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Ārprāts, man tikko nāca apskaidrība par felixx. Nekas slikts! Tikai atklāsme :-D
05.01.2012 18:02 |

Reitings 1053
Reģ: 19.06.2011
labrīt :-D
05.01.2012 18:06 |

Reitings 4129
Man nav stila, jo gērbjos es ļoti dažādi-brīžiem klasiskās zīmuļkleitās, brīžiem plēstos džinsos, bet gandrīz vienmēr esmu uz papēžiem. :) Bezpapēžu apavus velktu tikai tad, kad ar kājām jādodas kaut kur tālu.
05.01.2012 18:10 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
man ir viena liela eklektika - ģērbjos pēc situācijas un noskaņojuma. skapī var atrast visu! tā kā darbā ir smart casual un nepieprasa lietišķu stilu, tad uz darbu, skolu ikdienā izvēlos legingbikses, skinny jeans, žaketes, blūzītes, garākus kreklus un krekliņus, neikdienišķus svārkus, kleitiņas, kažokādas vestītes. kad uznāk - arī zīmuļsvārkus un tml.
vienmēr - kāda pamanāma rotaslieta - pulkstenis, kkas ap kaklu vai rokassprādze. lielu akcentu lieku uz jostām - visām un visur.
pēdējā laikā man kkāds klikšķis uz leopardu (nu ne tādu lēto :D), bet ļoti pamanu un iegādājos šo to :)
ikdienas apavi - melni zamša over-knee zābaki vai īsi pilditas zols zābaciņi, bet ne ikdienai - noteikti papēži.
05.01.2012 18:16 |

Reitings 1441
Reģ: 09.04.2011
kaut kas jaukts man ir, kā nu kurā situācijā. visbiežāk klasisks/casual/ dažreiz gadās kaut kas no hipijiem mazliet.
ikdienā velku džegingus/skinny bikses, svīterus, blūzītes, žaketi vai džemperīšus, šad tad arī tunikas, kleitiņas, platos džemperus ar smalkām vidukļa jostām. no apaviem, vispār nevelku ikdienā neko sportiska stila, tagad ziemā ir vai nu gari, melni, klasiski ādas zābaki, vai aukstākam laikam - ugg, vai arī puszābaciņi ar papēdi, pavasaris & vasara - balerīnkurpītes, kurpes uz papēža, platformenes .. esmu kritusi uz kurpēm! :-)
apģērba krāsas izvēlos atkarībā no garastāvokļa, bet pašu apģērbu - skatoties nedaudz uz laikapstākļiem, jo esmu salīga un reti kad ziemas laikā saņemos uzvilkt plānu šifona blūzīti.. :-P
05.01.2012 19:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits