3 minūšu sekss

Reitings 71
Reģ: 15.01.2011

...tā to varētu nosaukt.

Sveikas!

Manu sirdi nomāc jau sen sasāpējusi tēma, tāpēc gribēju padalīties ar jums, cerībā saņemt kādu mierinošu vārdu vai padomu.

Kā jau varbūt noprotat, runa ir par pārāk īsu seksu- labi ja pāris minūtes. Tikko es iekarstu, viņš beidz. Normāls sekss- tā ka arī man ir kāda bauda- ir labi ja reizi pāris nedēļās.

Kad prasu draugam, kas par lietu- viņš saka, ka nezin. kad prasu- agrāk taču tu varēji arī pacensties un mums tomēr bija ilgāki tie gultas prieki- viņš pasaka- es nezinu kāpēc tagad tā.

Vakar, kad sāku par to runāt, viņš pateica- es nezinu, vai kaut kas šajā ziņā mainīsies. Bet tajā pašā laikā pats pārdzīvo, ka nespēj mani apmierināt.

Es jau esmu izdomājusi visus variantus- ka viņš mani negrib, ka viņam vienaldzīga mana pašsajūta, ka viņam sekss nepatīk tik ļoti, lai izbaudītu pašu procesu, utt.

Es Viņu mīlu, bet es patiešām vairs nezinu, cik ilgi to pacietīšu... Esmu jauna, smuka un šāda neapmierinātība mani iedzen vienkārši sliktā noskaņojumā, nemaz nerunāsim par vainas sajūtu utt...

Vai kādai nav bijusi šāda situācija...? Es zinu, ka visdrīzākais neviena jau nepateiks- vot tur ir tā un tā ar to tavu puisi vai tevi, tāpēc jums šāda problēma, bet es nezinu kur lai liekas... Jo jau pieķeru sevi pie domas fantazējam par citiem...

04.01.2012 13:40 |

Reitings 252
Reģ: 31.10.2011
Nu tas ka viņš tevi negrib,domāju ka nemaz tā nav, noteikti, ka grib, bet nu tiešām pastāv fenomens ka vīrieši laiku pa laikam paliek slinki gultā. ievies kādu rozīnīti,pārsteidz viņu ar kādu seksīgu veļu,izdari kko negaidītu,kad esat piemēram sabiedriskā vietā,pasaki ka gribi viņu un tūlit un stāsti viņam austiņā ko tu darīsi ar viņu. tas jebkuru vīrieti uzbudina,iztēle jau viņiem strādā. Un tas ka tu vēlies seksu bieži,ir ļoti normāli,es pat nezinu ja tā nebūtu,visiem ir savas prasības.Personiski man patīk aktīva seksuālā dzīve,jo tad arī ķermenis ir laimīgs. neuztraucies,vajag tikai mazliet viņu pabikstīt,ka viņš tev labākais un ka tu gribi viņu un tikai viņu..un tad jau arī aizies. jebkurās attiecības ir pie visa jāpiestrāda ;-)
10.01.2012 16:39 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Mīļākais. :-) (l)
10.01.2012 16:59 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
Ko cloo gribeja ar to pateikt? Ka, ja nepietiek ar esosho, risinajums miiljaakais?
10.01.2012 17:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits