pēc pāris nedēļām braucu-tas viss būtu sīkums, bet es internetā salasījos,ka tieši uz ziemas periodu prāmi visvairāk šūpo!! :-O tā tiktiešām ir? mošķ man nebraukt?! gribas jau dzīvai arī palikt :D
Ā, jā, tikko paskatījos tallink mājaslapā, ka tas ir uz 2.klāja. Viens no maniem ceļabiedriem vakar apgalvoja, ka vairs neesot apakšā kajītes, jo cilvēkiem tur nepatīkot braukt :D
Karinjo- jā, braucu rīt...eah..bet kaut kā nav tās pacilājošās sajūtas, kas bijusi vienmēr, kad esmu braukusi...- jo man nepatīk tas, ka būšu tik zemu.. :-/
Visu laiku tik mēģinu sevi mierināt, ka viens pluss tomēr tur ir- tas, ka sauna un baseins būs turpat tuvumā un beūs tālu jāiet..ahahah :D
Kurā klājā Tu pati būsi? :)
Jessica- nu domāju gan, ka nepatīk tur nevienam īpaši..saka jau, ka skaņas esot šausmīgas tur.. Un vispār liekas jocīgi, ka cilvēkiem liek mitināties ZEM mašīnu klāja...
Ir krietni skaļāk zem automašīnām nekā citur. Es braucu zem autoklāja tam lielākajam kuģim Baltijas jūrā (aizmirsu gan kā sauca). Pavisam nepatīkami. Man jau liekas, ka mazākā kuģī nejūt tādu atšķirību, bet tajā lielajā likās, ka es vispār no kaut kādas čuhņas lienu ārā, lai tiktu uz klājiem, kur sakarīgas darbības notiek :D Varbūt mna tā likās, jo tad jauna vēl biju.
Bet baidīt Tevi netaisos - man viss tagad liekas droši. Turklāt nekādas mega vētras jau arī nav :)
Nesen braucu ar mammu un draudzeni. Mamma 30x (nepārspīlējot) izvēmās, jo šūpoja tā, ka pat kājās nostāvēt nevarēja. Cilvēki arī līgojās, vemšanas maisiņus izķēra dažās minūtēs. Pagulēt vispār nebija iespējams, liekas, ka esi šūpolēs. Staigājot mana mazāk, bet guļot drausmīgs spiediens galvā.
Bļāviens meitenes, tā sabiedējāt.
Pirms tam jau bija bail, bet tagad vispār, palasot jūsu tekstus :-O
Mēs ar draugiem braucam 5. februārī un ar Festivālu. :-|
It kā metamies maksāt no tā viena konta, naudu vēl neesmu samaksājusi, bet nu stulbi jau būtu pēdējos datumos apčakarēt visus no bailēm... :-/
Viss jau atkarīgs no tā, vai ir vētra. ;) Es uzskatu, ka man paveicās, jo patiešām bija ok ar tiem laikapstākļiem. Bet ja gadās tie 30 m/s, droši vien ir kā ir. Bet laiku uz priekš nevar tā paredzēt. Protams, meitenes, kas rīt brauks, zina, ka vētra nebūs, bet, piemēram, pēc 2 nedēļām ej nu sazin kāds būs tas laiks. Šoziem vētru ļoti daudz. (t)
Man liekas šeit visas krietni pārspīlē :-) Es pati braucu iepriekšējās brīvdienās, godīgi sakot mazliet tik šupoja turpceļā un atpakaļceļā bija pavisam mierīgi. Tas nav atkarīgs no sezonas daudz. :-)
Turklāt, ja pastāvetu bīstamība ka vējš ir pārāk stiprs u.t.t. kuģi no ostas visticamāk vnk neizlaistu. :-)
~lellite~ mana mamma brauca ar kuģi dienā, kura pie mums šosezon bija pastiprināta par stiprakās vētras dienu ;-) Un kuģis brauca, bet STokholmas ostā gan vēlāk iebrauca, jo pārāk lielā vējā tur nelaiž iekšā - lai uz šērām neuzskrien ;-)
Izbrauca sestdien? Viņai bija slikti ? Nu nezinu, neviens no manas kompānijas nesūdzejās :) Un jā, bijām izbrīnīti ka iebraucam stundu vēlāk ostā, bet re, dzīva un vesela esmu mājās :)