Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

zīlēšana vecgada vakarā :D

Reitings 663
Reģ: 01.08.2011

Labvakar pēdējā 2011.gada dienā :-D

Sagribējās šovakar kko uzzilēt, radās jautājums kā. Varbūt kāda kko zīlēja. Savādāk tas, ko lasīju netā man atgādināja to,ka nedzīvoju laukos :-D

Un veiksmīgu visiem jauno gadu! :-D

31.12.2011 20:39 |

Reitings 663
Reģ: 01.08.2011
nu tak,nevar būt,ka neviena neko nav mēģinājusi :-D
01.01.2012 00:58 |

Reitings 115
Reģ: 15.12.2011
Man ir sagatavota maza, maza lapiņa, uz kuras uzrakstīt 3 vēlēšanās un pēc tam, kamēr pulkstenis sit, jāsadedzina, tad piepildoties. :-P

Vēl citus gadus ir mēģināts sapnī savu izredzēto saskatīt, tur ir vairāki varianti. Smieklīgi nedaudz, bet piepildījās. Varbūt tāpēc, ka tāpat jau viņu biju neilgi pirms tam noskatījusi, ka patīk. :-D :-D

Bet nu - jāpaliek zem spilvena spēļu kārtis (kas nāks sapnī pakaļ, tas būs Tavs nākamais), jāiet gulēt ar vienu zeķi kājā, kas sapnī vilks nost otru, arī ir īstais), zem spilvena jāliek ķemme, kas nāks sapnī ķemmēt, būs īstais, un tā joprojām. Siļķi ēst un nedzert gan neesmu mēģinājusi, pārāk ekstrēmi. :-D
01.01.2012 01:22 |

Reitings 1243
Reģ: 29.01.2009
Pirms gulētiešanas pabāzu kārtis zem spilvena (jo viņas tieši atradās uz naktsskapīša :D ) Bet neviens viņām nenāca pakaļ :(
Vienīgais ko redzēju bija milzīgs sludinājums vietējā avīzē, ka 28.01 atvērsies jauns nakts klubs manā pilsētā. Nopukojos, ka tieši tajā nedēļas nogalē jau biju ieplānojusi tusēt citā pilsētā :D
Un otrs sapnis - Biju savās mājās, lai gan tās skaitījās kojas :D Ienesas komene istabā kamēr es guļu (viņai tāds niķis arī dzīvē :@ :D ) Aplūr istabu un sāk draudzīgi tērzēt :D Un saka, ka tie koju iemītnieki, kuriem būs istabas tīras un kārtīgas un ar kuriem viņai labas attiecības, dabūs kartupeļu maisu par velti :D :D :D Jes, tiku pie kartupeļiem :D :D
01.01.2012 19:16 |

Reitings 273
Reģ: 29.01.2009
Gāju gulēt ar vienu zeķi kājās un jā, redzēju nepazīstamu puisi, nu dikti simpātisku :-D Galvenais, lai piepildās :-D
01.01.2012 19:18 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!