Tad nu tā, tiekamies gandrīz 3 mēnešus. Tomēr pastāv problēma, kas mani ēd nost... Pirms manis puisim bija 4 gadus ilgas attiecības, kuras viņš pārtrauca citas meitenes dēļ. Tomēr jūlijā, kad atkal bija brīvs atgriezās pie bijušās, un kopā pavadīja divus mēnešus. Oktobra sākumā mēs iepazināmies, un man nebija ne jausmas, ka viņam ir meitene, jo mēs nedzīvojam Latvijā. To, ka viņam ir bijušas šādas attiecības es zināju, tikia nebija ne jausmas, ka oktobrī viņi vēl bija kopā (kaut arī tikai caur internetu attāluma dēļ). Novembrī viņš visu izstāstīja man un arī viņai, un pārtrauca ar viņu attiecības. Iemesls, kādēļ viņš neesot man pateicis visu uzreiz esot bijis vienkāršs -iemīlējies, un zinājis, ja pateiks, tad es aiziešu. Pa šo laiku, protams, biju jau pieķērusies, un nolēmu piedot. Tomēr tagad, lai arī nekad neesmu bijusi greizsirdīga esmu kļuvusi nenormāla! Bijusī viņam bieži raksta, zvana, un viņam esot grūti neatbildēt (ko saprotu, jo arī sazinos ar bijušo ar ko biju kopā 5 gadus). Tomēr man liekas, ka viņam vēl ir jūtas pret bijušo, viņš saka, ka neesot, ir tikai grūti tikt pāri, un kā gan var būt jūtas pret divām...Ziemassvētkos pavadīju ar viņa ģimeni, kas mani lieliski uzņēma, viņa mamma visu laiku apvaicājas par mani. Un vakar viņš atstāja gmailu vaļā, kur bija vēstule adresēta bijušajai -dziesma ar vārdiem par mīlestību pirms mēneša. Es nesaprotu, ja viņš viņu mīl, kādēļ nelaiž mani vaļā?! :-/ Ir kādas idejas?