Sen, sen jau tika ar mammu liets bet es neatceros ka mAmma buutu kaut ko speciaal pirkusi, man liekas vinja izkauseeja metaalu un tas paarleejaam citaa traukaa. Kaa vispaar tas jaadara.?
Vispār, tas, ko kausē ir svins.
Ja Tev tēvs, vai draugs ir makšķernieks, tad jkābūt tām svina bumbiņām. Vismaz mēs visu laiku no patēva čiepām tās bumbiņas un kausējām, un tad, kad viņš saprata, ka ar mums cīnīties ir bezjēdzīgi, pats vienmēr salasīja saujiņu, un dalīja katrai māsai pa 5 bumbiņām. :-D
Un tad mēs ar lielum lielu prieku viņas kausējām.. :))
Mani savukārt interesē, kur lai paspēj vēl viņas nopirkt. :-)
Par to, kā mēs darījām...Ņēmām tās laimītes, speciālā laikam kausā izkausējām virs uguns, un strauji lējām traukā ar aukstu ūdeni, un pēc tam ņem laukā, un skaties, ko Tev atgādina laimītes ēna. :-)
Tas metāliņš ir alva.
To var nopirkt dažādos tirdzniecības centrus - atsevišķos stendiņos. Ne visos ir iekšā lapiņas, tas, vai tādas ir, jānoskaidro pie pārdevējas.
Nepieciešams ir kausiņš, kuru nebūs žēl izmest. Karote būs pa mazu un ļoti sakarsīs.
Vēl nepieciešams liels, atvērts trauks ar ūdeni, kurā metīs iekšā kausējumu.
drugdealerin, svinu, kas ir smagais metāls noteikti nekausē! Kausē alvu, to var nopirkt visos lielveikalos stendiņos. pārlauz uz pusēm, izlasi papīriņu un nevajadzīgā metāla karotē virs liesmas kausē alvu (neaizmirsti, ka arī karote sakarsīs, tāpēc dari to ar virtuves cimdu vai kko tādu) un kad izkususi, aši lej traukā ar aukstu ūdeni. Karote būs pa galam, bet traukam nekas nekaitēs.