Atsaucās zīlnieces,kuras labprāt man pazīlētu. Man tāds feeling ka solās kkas pārsteidzošs un labs :-D. Ja negribat skaļi un lai visas brēc,es ar,man ar,tad lūdzu mans @
nedomaju ka ziilnieces baigi sez sados portalos.. :-)
bet balvu puse ir loti laba zilniece, kaut tadam neticu bet vina tiesam pateica man visu taisnibu 8-)
Ne pa tēmu, bet vai kāda saņēma atbildes ziņu no tās meitenes, kura piedāvājās visām pazīlēt (taro kārtis)? Tas bija pirms kāda laiciņa... Es neesmu saņēmusi nekādu atbildi no viņas! Un tāda sajūta, ka nesaņemšu arī. :-/
Dažas meitenes saņēma gan atbildes.
Bet vairākums ne.Bet saprotat viņu pašu arī cilvēkam taču daudz cita darāma ir par sēdēšanu i-netā.
Un kā jau viņa teica lai izzīletu paiet neviena vien stunda.
Nikucis nu jā, bet pagājušas jau 2.deēlas, tad ja nevar,būtu atbildējus,sorry nekas nesanāks,jūs esat daudz. Tik vien. Bet nu lab,lai paliek,tamdēļ jau necels traci. Jā redz un es neesmu vienīgā,mošk pāris izredzētajām izzīlēja (t)
Un attiecībā uz to, ka tikai apskatīties bildes/profilus, teikšu tā - tās vēstules, kuras nezīlēju, nemaz neesmu vērusi vaļā, izņemot tad, ja tur nav bildes, bez tam, portāla niki nemaz nav minēti :-P . Nav taču laika visām tām lappusēm. Kad ir laiks, tad zīlēju! (t) Un nevis ar taro, bet ar spēļu kārtīm.
Un attiecībā uz to, ka tikai apskatīties bildes/profilus, teikšu tā - tās vēstules, kuras nezīlēju, nemaz neesmu vērusi vaļā, izņemot tad, ja tur nav bildes, bez tam, portāla niki nemaz nav minēti :-P . Nav taču laika visām tām lappusēm. Kad ir laiks, tad zīlēju! (t) Un nevis ar taro, bet ar spēļu kārtīm.
Dullā paulīne, man nav laika arī pārsimts meitenēm atbildēt, ka nekas nesanāks. Bez tam, es pakāpeniski arī turpinu meitenēm sūtīt, tā ka nesteidzos ar atbildēšanu!
ok,viss skaidrs,paldies :-). Bet,jautājums, tev tiešam tur ir tik ļooooooooooooti daudz ka sanāk pārsimts meitenes ???? :-O,nezināju,ka mūsu šeit ir tik ļooti daudz (t)
Meitene bez Grebenes būtu patīkami,ja laika gaitā izzīlētu meitenēm,kas pieteikušās,jo šķiet pagājšreiz,neizzīlēji visām un pēc ilgāka laika uztaisīji jaunu diskusiju. Gribētos izstāvēt rindu kādreiz :-P