Mani ir abējādi ar vecākiem sanācis :D :)
1. Nu jau ar bijušo puisi, viņš bija pēc tautības krievs, un viņa vecāki.
Es kā jau latviete, tad biju naiva , domāju viss būs perfekti, bet viņam mamma bija spītīga, kā lapsene , pret latvietēm , laikam.
Man bija trīs uzstādijumi, no viņas, kad ar man runās tikai krieviski (kaut latviski viņa prot), un kad viņa neatbalsta mūsu attiecības, bet, lai nu kā arī būtu. Par cik biju jaunāka apr viņu divus gadus, pēdējais uzstādijums bija , kad es pie viņa nevaru palikt un ja, palieku viesnīcā nekādā gadijumā, viņš nedrikst pie manis palikt viņam bija tad 19 gadi, nu man bija 17.
Es speciāli mācijos krievu valodu privāti, lai neizgāstos kā tūte, un tā arī kaut man bija uzlabojušas zināšanas krievu valodā, viņa mani nepieņēma,bet Drauga patēvs mani ļoti novērtēja , un varēja izšmaukt cauri, ar visām viesnīcām un visādiem pasākumiem, ātri un viegli.
[ Vieta, kur iepazinos bija viņu mājas , un tur tiešām pēc visa jutos kā eksāmenā , un stresoju visu laiku, draugs centās mani atbalstīt daļēji, jo turēja ļoti godā savu, gudro mammu . :-|
Bet pēc tā sapratu Dievs nav mazais bērns, viņa mamma bija stāvoklī un zaudēja bērnu, tad kad mēs izšķīrāmies, jo debīlākais bija tas, kad visus strīdus viņš mammai , (kā itkā pieredzējošākai) stāstīja, un viņa vienmēr aizstāvēja viņu, un norakstija visus uz to kad redz esmu jaunāka un utt.
Nav ko melnu taisīt, bet re kā, dēļ viņas mūsu attiecības izjuka..
2. Tagadējais puiša vecāki (l) , bet viņi latvieši :D , pieņēma mani ar humoru, un viss bija kārtība :)
Pie viņiem mājas, un vēlāk atkārtoti gribēju viņus uz restorānu uzaicināt, pavadīt tādu ģimenisku noskaņu :)
Ar teikumu: " Ja mūsu dēls ir laimīgs ar tevi, tad mēs ar būsim laimīgi ar tevi " un tad sirdī palika silti.
Šie cilvēki bija tiešām gaiši, un varēju justies komfortabli, būt tādai kā esmu, un nesatraukties, par neko :)