Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Skumstu pēc vecajām attiecībām.:/

Reitings 475
Reģ: 03.03.2011

Sveikas meitenes. :-)

Nezinu,bet pēdējā laikā sanāk skumt pēc vīrieša,ar kuru jau izšķīros aprīlī. Pēc viņa ir bijušas attiecības,simpātijas, bet viņš tik un tā iesēdies tai sirdī ir.. Kā,lai tiek vaļā? :-/ Liekas,ka viņš varētu būt tas īstais un vienīgais(jā,zinu,naivi skan (s) ).. Kā jūs domājat,vai būtu jēga atjaunot kaut ko? Mēs neizšķīrāmies ar viņu dēļ strīda, bet gan tāpēc,ka viņš dzīvoja Anglijā, bet es Latvijā.. Viņš tagad atgriezies ir atpakaļ, domas neliek mierā. :-/

29.12.2011 06:26 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
Viņš ir atgriezies uz palikšanu vai ciemojas? Nu nezinu.. varat jau satikties, ja viņam pašam vispār tāda vēlme un tad jau redzēs, kur tas viss aizvedīs. Labāk noskaidrot kā ir un lieki nemocīties un negrauzt sevi ilgu laiku.
29.12.2011 11:52 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
Ar mani ir līdzīgi!Neesmu viņu kopš marta satikusi, bet nespēju aizmirst, neskatoties uz visiem foršajiem čaļiem, ar kuriem pa šo laiku esmu tikusies!smagi!
29.12.2011 12:19 |

Reitings 853
Reģ: 29.01.2009
ja abpusējas skumjas - varbūt ir vērts mēģināt?
ja nē - tad samierinies un dzīvo tālāk. neviens nav neaizstājams...
29.12.2011 12:23 |

Reitings 77
Reģ: 29.01.2009
man ir lidzigi, neesmu vinju redzejusi jau ka gadu, izskiramies marta, bet katru dienu iedomajos par vinju, nezinu kapec tapec ka dzeks nav ta verts, bet domaju.

tu ar vinju kontaktejies? ja esat uzturejusi sakarus un ir priekstats par to kas vinja dzive notiekas, vai vinm nav kada cita pie saniem, es domaju tik uz prieksu! ja attalums bija vienigais iemesls kapec izskiraties! good luck! :)
29.12.2011 14:21 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits