padoms latviešu meitenēm.

10 gadi
Reitings 58
Reģ: 12.07.2010

Pastāstīšu kā notika ar mani. Vairāk kā pirms gada uzsāku biznesu, ar galveno norieta tirgu eksportā (sākumā bija Skandināvija), bet kopš rudens sāku apgūt UK tirgu. Un tā darba dēļ nācās bieži uzturēties Londonā, veidot kontaktus, iet uz izstādēm prezentācijām, uzņēmēju dienām. Kādu laiku, apgrozoties Londonas sabiedrībā, sāku apmeklēt arī kādu saviesīgu pasākumu un konstatēju, ka no vīriešu puses man tiek pievērst liela uzmanība. (Laikam tāpēc, ka UK sievietes ir diezgan neizskatīgas, es neesmu gan nekāda caca, bet slaida, simpātiskas latviešu meitene gan) un tā iepazinos ar daudziem turīgiem angļiem. Jā, tiesa gan, ka parastā ēstuvē iepazināmies, un no sākuma nepieciešama nauda, lai aizietu uz kādu ekskluzīvu Londonas nakstsklubu, bet tur tiešām nav nepieciešami nekādi tūkstoši, parasti par vakaru aizgāja kādi 120-150 poundi. Tagad jau pāris mēnešus satiekos ar vienu vīrieti, kā teikt ar veco naudu (viņa vecākiem pieder māja UK dienvidos, viņam ir 3 istabu dzīvoklis Kensington rajonā, viņš piedāvāja pārcelties pie viņa uz UK, es vēl nezinu domāju, bet domāju, ka tā ir liela izdevība.

28.12.2011 23:38 |

10 gadi
Reitings 2508
Reģ: 11.03.2010
Reti tik veiksmigi gadijumi izdodas.
Parasti tie ar naudu , vechi ir tadi prata pasisti, piesit sievieti, noriko, jo redz vini ,vinam perk visu ko, un perfekti nodrosina, secinot, ka tas ir vinu privatipashums.

Morales, nekadas.

Es varu te pat kadu, chali nocopet, ar Armani uzvalku, nav nekur jaskrien..
30.12.2011 03:23 |

10 gadi
Reitings 1554
Reģ: 29.01.2009
Mazā lēdija - par pašu situāciju nekomentēsu, bet šitā frāze-
"Koshlene, dura nu točna neesmu! Es biju vairākos pasākumos - prezentācijās, izstādēs, labdarbības pasākumos, kur satiku daudz cilvēki, protams arī vīriešus. Uzzināju par labākajām izklaides vietām, un kopā ar jauniepazītajiem paziņam tos apmeklēju. Londonā ir dažāda sabiedrība. Un neuztver tik burtiski tās 150 mārciņas ir klubi kur ieeja maksā ap 50, un dzērieni sākot no 15 poundien."
Tas ir rēcīgi!!! :-D Vai tas, ir pierādījums Tavai gudrībai??? No sērijas - "Es māku aizbraukt uz kino, nopirkt biļeti, atrast pareizo vietu un tas pierāda to, ka esmu gudra" Nez kāda ir tava izglītība, profesija? ;-)
30.12.2011 16:43 |

10 gadi
Reitings 58
Atbildes pēdējiem konmentāriem
1) Vecā nauda ir manntotā nauda.
2) Tas ir stulbs steriotips, ka bagātnieki pret sievietēm izturas slikti, sit utt. drīzāk kā pret karalienēm. Sit un slikti izturas alkāni, kas ir bez darba un krempj ka citiem labi iet, tad dusmas izgāž.
3) Agrāk strādāju par ES fondu piesaistes projektu vadītāju, vienu semestri studēju ārzemēs. Vēl apmeklēju daudz kursus (finanses, psiholoģiju), bet kad darbā gāja švakāk atradu domubiedrus, pārliecināju vecākus, lai aizdod naudu un uzsāku biznesu)
30.12.2011 20:06 |

10 gadi
Reitings 58
Labais, diskusijā http://cosmo.lv/mine/forum/21/topic/108665?rand=1840434968 par sapņu dzīvi gan minētas pārsvarā materiālas lietas (t.sk. biezs vīrietis, labs bizness, dzīvošana pasaules metropolē) :-D Tad par sevi es varu teikt, ka nesapņoju un nemēdzu dzīvot sapnī, mani sapņi ir kļuvuši par realitāti.
30.12.2011 20:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits