galiigi sabeedaajusies....

Reitings 10
Reģ: 29.01.2009

sveikas meitenes ...

gribeeju jums izkratiit sirsninu... ar draugu taa veelamies mazuli, bet kaa nepiesakaas taa nepiesakaas vinjs :( zinu, ka , ja vairaak par to domaas, jo mazaak vinjs gribees pieteiktries... bet es taa veelos beerninu,ka par to vien domaaju... zinu, ka mums ar draugu viss kaartiibaa, veselibas zinjaa :) atliek jau laikam tikai gaidiit .... varbuut kaadai ir liidziiiigi ?

28.12.2011 17:36 |

Reitings 10
Reģ: 09.08.2011
ashaa, cik ļoti Tev tas cikls mētājas?
Ja 2-3 dienu robežās, tad tas ir ok, man arī mēdza tā pabīdīties par pāris dienām. Bet, ja vairāk Tev tā mētāšanās, tad gan jākonsultējas ar doku.
29.12.2011 16:29 |

Reitings 10
nju jaa man pa dazaam dienaam tik... vnk biju pieradusi, kad dzeeru ok tad vnm saakaas iistajaa dienaa, pat laikaa :) nu meeginam jau 4to meenesi tik pie mazaa ...
29.12.2011 18:04 |

Reitings 10
collen, jaa tu vareetu luudzu paskaidrot kaa meera BT ? :)
29.12.2011 18:06 |

Reitings 10
collen, jaa tu vareetu luudzu paskaidrot kaa meera BT ? :)
29.12.2011 18:06 |

Reitings 10
Reģ: 09.08.2011
ashaa°
tātad paskaidrojums par BT.
BT jāmēra katru rītu vienā un tai pat laikā pēc iespējas neizkustoties no miera stāvokļa. Man termometrs parasti stāvēja uz naktsskapīša un, kad zvanīja modinātājs, tik roku pabāzu no segas apakšas laukā un izmērīju.
BT var mērīt vagināli, dupsī un mutē. Bet svarīgi katru rītu mērīt tai pat vietā. Es izvēlējos mērīt mutē, tā vienkāršāk likās. :)
Nu tad lūk, kad sāksi mērīt BT (ja izlemsi, ka gribi), tad iesaku lapu fertilityfriend.com, tur Tu vari reģistrēties un katru dienu ierakstīt savu BT un citas pazīmes (izdalījumi, sajūtas utt). Tad tur veidosies smuks grafiks, nu līkne. Pirms Ovulācijas BT parasti turas pa apakšu, kad BT uzlec augšā, OV jau ir bijusi. Tātad šī metode nepalīdzēs Tev jau pirmajā mēnesī uzķert ovulāciju (tam vari izmantot ovulācijas testus, ja gribi, es neizmantoju), bet iepazīsi savu ciklu un sāksi piefiksēt aptuveni kurā laikā Tev ir ovulācija.
Citām pirms pašas OV BT mazliet nokrītas un tad kāpj.
Vēl viens padoms. Visā visumā jau OV vajadzētu būt aptuveni cikla vidū, bet mēs darījām tā - no 10. c.d. sākot mīlējāmies katru otro dienu, līdz BT uzleca augšā (katru dienu nav labi, jo spermīši nepaspēj atjaunoties).
Nu un mani šis viss ir novedis pie pozitīva rezultāta. Tev novēlu drīz vien izbaudīt to pašu! :)
P.S. Ja ir vēl jautājumi, jautā droši. :)
29.12.2011 19:55 |

Reitings 349
Tu pareizi saki, ka nevajag uz to ieciklēties. Mazulis pieteiksies, kad uzskatīs par vajadzīgu.
Vēl, ņemot vērā, ka OK nedzer no septembra, tad olšūnām vajag atgūties no hormoniem, ko lietoji.
Mazulis var nepieteikties pat pusgadu no brīža, kad sākāt mēģināt un tas nav nekas traks, bet, ja centieni ir gadu un vairāk, tad gan jādodas pie ārsta un jāmeklē risinājums.

Man pašai bija tā, ka mēģinājām pusgadu un nekas nesanāca, bet daktere teica, ka tas normāli. Kad bija pagājis apmēram gads, devos vēlreiz pie dakteres un tad jau jutu, ka mazais pieteicies, ko daktere ar lielu prieku arī apstiprināja. (l)

Nesataucies, viss Tev būs, tad, kad tas Tavā dzīvē ir paredzēts! (l)
Veiksmi! :-)
29.12.2011 20:54 |

Reitings 10
paldies par ieteikumiem miilaas :) juus mani iedrosinaajaat :)) paldies paldies jums :))
30.12.2011 18:34 |

Reitings 57
Reģ: 12.05.2009
Jap, piekrītu Burviitei, ka noteikti var ietekmēt kontracepcijas, ka sieviete nevar palikt stāvoklī.
Kā arī skolā vecmāte mācīja, ka īstenībā grūtniecība ir jāplāno. Nevis tā ka tagad gribēšu un man būs bērns [ protams tā notiek lielāko ties]
Bet pareizi būtu nelietot kādu laiku alkaholu un cigaretes tāpat arī mīļotajam cilvēkam vajadzētu ievērot veselīgāku dzīvesveidu.
Ja gada laikā nav iespējams palikt stāvoklī, tad gan ir jāgriežas pie ārsta un jāmeklē iemesls. Kāpēc nav iespējams?

Iesaku kādu laiku tik ļoti par to nedomomāt , jo domu spēks brīžiem var visu izbojāt!

Veiksmi! :-)
04.01.2012 00:02 |

Reitings 39
Reģ: 24.08.2010
http://cosmo.lv/mine/forum/15/topic/109051/?rand=2025996305

palasi seit, varbut kaut ko no si visa dari aktivi ne ta!
09.01.2012 15:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits