man tā kleita liekas par maza (šaura,īsa) priekš tādām kurpēm. bet nu ja klāt aksesuāri utt. tad jau var sanākt labi:-)
lai gan grūti spriest, jo nepatīk tāda kleita (liekas kā sportiskais stils) un kurpe pārāk masīva. un nav mans mīļākais krāsu sakopojums.
man pārāk neiet kopā...
kleita nepatīk, liekas kā sporta tērps, man līdzīga kleitiņa bija tenisam, tikai kuplāka apakša. Kurpes smukas, ideja, bet mazāk masīva zole un papēdis, būtu super.
Melns + sarkans drusku tāds agresīvs salikums, kurpes ļoti masīvas un kleita ļoti īsa - nav tas labākais variants. Man tā kleita vispār nevisai, bet ar žaketi, kā attēlā ir ok, tad arī tāda tipa kurpes derētu klāt, bet ne sarkanas...
Manuprāt kleitai neveiksmīgs modelis un krāsas, es pat nezinu kur tādu varētu uzvilkt, bet var jau būt dzīvē būtu labāk., Ar tik masīviem apaviem ir jāuzmanās, jāpievērš uzmanība ķermeņa proporcijām, parametriem. Pirms pērc aizej uz veikalu pielaikot tik masīvus apavus. :-)
Man šķiet,ka nepiestāvētu.Jāizvēlas viens: vai nu kurpes(un cita kleita) vai kleita(un citas kurpes).Es tad ņemtu kurpes,jo tās man šķiet labākas par to kleitu.Tad sanāktu meklēt citu kleitu.
Īstenībā jau piestāv, tikai atkarīgs, kādu pasākumu Tu vēlies apmeklēt.
Ja kāptu uz skatuves kopā ar Rihannu, tad būtu tieši laikā.
Citiem pasākumiem jāmeklē kāds piezemētāks kostīmiņš.
Man ari kleita ljoti patik, bet kurpes prieksh manis ari shkiet patraki. Protams, ja tadas pashas melnas butu, tad varbut vel nekas un neizceltos tas masivums. Nezinu...
Pie tam man skiet, ka ar tam kurpem bus gruti staigat. Pievers uzmanibu purngalu uzliekumam + vel, ka zoles neelastigas un kokainas. Visu laiku bus gruti balanset un gazisies uz prieksu. Ir man vienas tada tipa. Uzvilku tikai vienreiz. Bet shim jau tas uzliekums izskatas riktigs. :-D