Pēc Ziemassvētkiem ienākot forumā un lasot diskusiju par Ziemassvētku došanas laiku, atkal lasu, ka, kā izrādās, diskusiju esmu vaidojusi no kārtējā sava viltus profila. Tādēļ atgādinu - STULBĀS AITAS, BEIDZAT PIEDĒVĒT MAN CITUS PROFILUS!!!
Tad nu arī kāds referāts no manis - man nav iebildumu ka lādējat un aprejat mani, tomēr nesaprotu, kādēļ man jāpiedēvē citas personas, ja no šī profila jau esmu atzinusi, ka man lielākā daļa šī profila lietotāju šķiet sirreālas aitas?
Bandita, drīkst painteresēties, par kādu pantu tu sūdzētos policijā? Vārds un uzvārds nav sensitīvie dati. Ja te kāds ieraksta,piemēram, ka Bandita ir Anna Kalniņa, tas nav nekāds noziegums.
Vārda un uzvārda uzrakstīšana nav goda un cieņas aizskaršana. Turklāt, Latvijā ļoti slikti iet šādas lietas, jo nekur nav noteikta robeža, kur beidzas viedoklis un sākas cieņas aizskaršana. Par viedokli nevienu nekur nekratītu. Par nepatiesas informācijas izplatīšanu gan. Bet ja es uzrakstītu "Bandita ir Anna Kalniņa un es uzskatu, ka viņa ir neveiksminiece" tā nav goda un cieņas aizskaršana.
Laikam jāpiebilst, ka cosmo dāmām nav vērts iet meklēt, kura no Annām Kalniņām ir Bandita, jo tas bija tikai piemērs.
Roze, nē, nav runa par to, ka pati vainīga. Gan jau tu zini, ka arī mans vārds un uzvārds te ir pabijis un es neteiktu, ka mani būtu grūti pēc tā atrast. Runa ir par to, ka tas nav pretlikumīgi, lai gan par to, ka tas nav ētiski, šaubu nav.
Tu nu gan pret visām "aitām" esi īpaši uzmanīga un ataucīga šodien. Jau sen atvadījies, bet turpini atbildēt :D smieklīga Tu esi :D
Ko tad Tu liksi aploksnītē? Policija mūsdienās attaisno cilvēkus, kas dzērumā cilvēkus notriec un Tu domā, ka viņi p*sīsies ap Tavu iesniegumu un aploksnīti? haha :D Paziņai nozaga Tele2 simkarti un atradējs izzvanījās uz ārzemēm, notērējot 300Ls. Vainīgo atrada , bet sodu nepiesprieda. Tā, ka viņiem uz Tavu iesniegumu un aploksnīti būs pilnīgi paj*t :D
Meitenes, es esmu tā stulbā aita, kuras dēļ foruma 'gudrākā' un 'vecākā' - Bandita - uztaisījusi šo nozīmīgo diskusiju ar tik ievērojamu virsrakstu. (l)
Pieminēju viņas niku vienā diskusijā, ja nu kāda nezin. :-P
Bandita, tu tiešām esi tik stulba. Labāk atrodi puisi, saulīt! Tev taču ir kaut kāds slimīgs uzmanības trūkums. Un vari man nemaz neuzdirst ar kādu no saviem debīlajiem "jokiem".
Teikšu kā ir...ja mani te pazemotu(ja man tā šķistu) es šeit it nemaz neuzturētos... Lai gan jau tā neuzturos bieži :D Mēs taču dzīvē arī ejam tur, kur jūtamies labi..:)
Ja kādai šis forums rada morālas traumas, ko Jūs šeit vēl darat? ...Neuztveriet šo forumu tik nopietni, Jums taču ir arī sava dzīve, ārpus šejienes..:)
Es ticu, ka daža laba "sliktā"" nemaz tik slikta nav..
Pēc kā tad tu to tā izsecināji? :-D Tavi savdabīgie "jociņi" īpaši izceļas. Vari arī par šo aiz prieka palēkāt...
Es svinu Ziemassvētkus 24. :-P Tā kā Ziemassvētki jau bija nosvinēti, kad to rakstīju. Visi jau nesvin 3 dienas...
Tad jau tu tāda neapmierināta ģimenes dzīvē, ka šajā forumā vien savas negācijas un ļaunos komentārus bārsti. To gan es esmu izsecinājusi.
Pēc tā, ka tu sazīmē manu "rokrakstu" šajā forumā un piedēvē citiem lietotājiem. Tam vajag laiciņu.
Un nē- nav man ne nelaimīga dzīve , ne VTO, ne PMS ne citi WTF. Kā jau teicu - izsaku savu viedokli un tam taču arī forumi ir domāti.