Pēc Ziemassvētkiem ienākot forumā un lasot diskusiju par Ziemassvētku došanas laiku, atkal lasu, ka, kā izrādās, diskusiju esmu vaidojusi no kārtējā sava viltus profila. Tādēļ atgādinu - STULBĀS AITAS, BEIDZAT PIEDĒVĒT MAN CITUS PROFILUS!!!
Nu nesāc te savu dienas žulti izgāzt. Atkal Tev velk uz kašķi. Tu te katrai otrajai kluksti, ka viņas dzīvo iekš cosmo.lv, taču, tieši otrādi - Tu esi tā, kas te dikti satraucas par to, ko pārējās par Tevi domā. Atslābsti!
Šodien www.refresh.lv redzēju akciju relaksējošai masāžai. Varbūt, tomēr, noder! :-P
Tu te kā akla vista uz sūdu čupas uzsēdusies kladzini, ka visas te mazgadīgās, bet Tu te vienīgā vecā, kas rubī fišku. Tu te sēdi KATRU vakaru, Tavi komentāri "kliedz" pēc uzmanības trūkuma. Un neuztver to visu kā uzbraucienu. Vienkārši mēģinu saprast Tavu domu gājienu. Ko Tu centies panākt? Stulbo diskusiju pārtraukšanu? Vēlies izmainīt, kā Tu saki, aitas? Nu visu Pasauli Tu nesalāpīsi. Un tik bravūrīgi uzvedoties, vēl jo mazāk!
:-D :-D :-D
Tu pati gandrīz vai pie katra komentāra meitenēm piesienies un vēl brīnies par iznākumu? ai, meitenīt, nu, atrodi taču citu vietu, kur izgāzt savu žulti :)
pati vien esi vainīga, ne bez iemesla tevi nopeļ ;)
Kuš, kuš meitenes. Ienāca Bandita Foršā cosmo.lv, ieraudzīja, ka tiek atkal pieminēta un no priekiem trīs reizes apmeta kūleni, palēkāja, paspiedza, tad mierīgi apsēdās un muļķīgi smaidot uzrakstīja savu ''aizskartās'' personas tēmiņu.
Bandita, ja tu zinātu, kā man te ir gājis... mans vārds ir bijis publiskots, draugiem.lv statistika bija kā nekad mūžā... Man pat šeit bija fake profils, ar manu kkur i-netā atrastu bildi... Un tas pateicoties HVZ kam. Ko man bija darīt? Cepties? Nē, dzīvot tālāk. tev dzīvei jēgas trūkst???
Bandita man atgādina vienu skuķi, kas te kādreiz arī bija.. vienīgā gudrā, pārējās visas aitas, visu laiku teica arlabunakti, attā utjp, bet tā arī projām neaizgāja un atbildēja uz katru komentāru :-D vienīgā atšķirība bija tā, ka iepriekš minētā vienmēr komentārus izplūda garos referātos :-D