Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

bailes un bailes

 
Reitings 108
Reģ: 29.01.2009

uznācis lielais gruzis un bailes. pirms neilga laiciņa dabūju jaunu darbu, bet pastrādājot, saprotu, ka nav priekš manis. iesākumā likās, ka būs superduper, bet nu esmu sevī vīlusies, ka tā varēju domāt. darbs nav grūts ne fiziski, ne psiholoģiski, bet man tas nesagādā nekādu gandarījumu. katru rītu vajag saņemties, lai vispār ko varētu sākt darīt. katrs vakars ir nejēdzīgs, jo nevaru atšūties no domām par to, ka uz nākamājā dienā uz darbu. šādi tas jau ir otro darba vietu pēc kārtas. pirms tam nevienā darbā nebija šādas problēmas. protams, kad iestājās lielā rutīna, tad arī tajos nebija vairs tik forši, bet pēdējos tas besis ir tik izteikts, ka sāku domāt, ka ar mani kaut kas nav īsti kārtībā. ?! (t)

grūti saņemties pateikt šefam, ka tomēr tur nestrādāšu. parasti tas nav sagādājis problēmas, bet šoreiz ir kaut kā savādāk. saprotu, ka viņi uz mani paļāvās un pieņēma darbā, bet nu man sanāk viņiem uzmest. stulbi. kā lai saņemas? :-/

bez tam, man ir bailes no tā, ka ja pametīšu šo darbu, par sodu man netiks vairs neviens cits darbs :-D

27.12.2011 00:36 |
 
Reitings 431
Reģ: 29.01.2009
Šādas domas bieži uznāk tieši tiem, kuri jau ilgu laiku strādā vienu un to pašu darbu. Tad palīdz pauze - atvaļinājums, ceļojums, sevis palutināšana, izraušanās...
Tavā gadījumā - apsver visus par un pret un izlem, vai velies tajā vietā palikt. Dzīve mums dota tikai viena un stulbākais, kā to izniekot, ir darīt darbu, kas nepatīk..
27.12.2011 00:39 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Kas tieši ir tas, ko esi sapratusi, un kas nav priekš Tevis?
Darba pienākumi? Kolektīvs? Darba izpildes termiņi? Telpas? Atalojums? Kas cits?
Nepatika nav risināma ar uztveres maiņu?
Kādā jomā vispār strādā?
27.12.2011 00:42 |
 
Reitings 108
Reģ: 29.01.2009
jomu neminēšu, bet darba pienākumi - kā jau pienākumi (var tikt galā), kolektīvs jauks, darba izpildes termiņi - nekas neizpildāms, telpas, atalgojums, priekšniecība, attieksme ir ok, bet pats darbs kā tāds nesagādā prieku. nav patikas, iespējams, arī gandarījuma sajūtas.
debīlākais ir tas, ka uz jautājumu, ko tu gribi darīt, mana atbilde ir to un to, bet uz doto mirkli es to konkrēto vēl īsti nevaru darīt, jo nav pietiekami daudz zināšanu un prasmes. grrr (e) bet es lēni virzos uz to.
sāpe, kas šobrīd nomāc manu sirdi ir tā - vai es esmu neriktīga un nevaru vienkārši strādāt tādēļ, lai būtu darbs, līdz ar to jāaudzina raksturs, vai arī - kā savākt sevi rokās un ātrāk pārtraukt šo padarīšanu.
27.12.2011 00:56 |
 
10 gadi
Reitings 4974
Reģ: 29.01.2009
Man ir gadījies tā vairākos darbos, kad tikko sākot strādāt, saprotu, ka darbs ir garām, bet tad pastrādājot līdz pārbaudes laika beigām, tomēr saprotu, ka viss ir tīri ok, labāk nekā sākumā licies! ;) varbūt ja pastrādāsi ilgāk, tad radīsies patika pret to, ko dari?
27.12.2011 01:14 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits