Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Cinisms.

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009

Sveikas! Tik ilgi neesmu šeit rādījusies,uhh.

Tā nu šodien uzdūros šim linkam http://irc.lv/qna/Kas_ir_cini%C4%B7is un izlasot otro komentāru,man mute pavērās vaļā.Ilgu laiku tāda esmu bijusi,bet te jau vesels definējums.

Un tas sāk bojāt attiecības ar māti.Ar pārējiem vēl viss ir ok.Bet ar viņas,vienu brīdi viņa ir ciešama,bet tad jau viņa mani sāk apvainot.Par manu pretīgo raksturu,par to,ka man drauga nav utt.Tie psrs uzskati,ka jau 18/19 gados jābūt ar draugu jāsāk kalt laulību plānus,sāk baigi tracināt.Es gribētu atbildēt tā normāli,bez sarkasma un ironijas,bet es vienkārši nevaldu pār savu muti.Kā lai es atbrīvojos no ciniķa dabas?Varbūt kādai ir līdzīgi.

26.12.2011 19:35 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Up
26.12.2011 19:39 |

Reitings 1402
Reģ: 17.10.2010
ciniķis = heiteris manā uztverē.
man viļņveidīgi šitas uznāk, bet tā "pa lielam" tas netraucē.
Un mātes uzskati nav tava problēma, bet gan viņas. Es tavā vietā tieši tā pat "dotu pretī", īpaši neņemot to vērā un nesatraucoties.
26.12.2011 19:42 |

Reitings 1249
Reģ: 07.06.2010
Es biju par slinku, lai izlasītu visu, bet... Es neteiktu, ka cinisms ir tā sliktākā īpašība. Protams, normas robežās. Reizēm arī es cilvēkiem atbildu ironiski, sarkastiski, skeptiski, kā rezultātā bieži esmu dzirdējusi, ka es esot iedomīga. Bet labak esmu tāda, nekā stulbi māju ar galvu, visam un visiem mūždien piekrītu. Un pēdējā laikā vispār arvien mazāk man rūp, ko kāds cits padomā. (Neskaitot pašus tuvākos)
26.12.2011 19:42 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits