Šogad abonēju Santu - sākumā man patika, bet dažus pēdējos žurnālus knapi izšķirstīju, kaut kā apnika.
Nākamajam gadam man mamma uzdāvināja Shape abonementu. Lieku lielākas cerības nekā uz Santu :D
nopirku jauno janvāra shape. tas pats kas visos...ceru vairāk nelikt cerības uz vinu un atturēties no pirkšanas. un vēl bija iesainots vienā plēvītē ar žurnālu mans mazais 2011.gada februāra numuru, ta, ka pērkot nevarēja to mazo redzēt...nezin kapēc man vajadzētu vecu žurnālu par pa visam citu tēmu?? kkas jocīgs..
Es ar šomēnes nopirku Shape. Man bija 2011.g. februāra Ievas veselība. Kad pirku domāju, ka visticamāk tur noslēpies kāda lielveikala katalodziņš, par ko es priecātos vairāk, jo tur vismaz var atrast noderīgus kuponiņus. :-D
man sāk šķist, ka nav jēgas abonēt- ja gribas kaut ko palasīt, vienkārši jānopērk veikalā. ja nju pasūtītais pa to gadu apnīk? :-D un vel pastāv iespēja, ka veikalā var izsķistīt žurnalus un saprast, kurā vairāk ko lasīt :-D
Man jau vairākus gadus ir Santa un Deko.
Vispār es ieteiktu par abonēšanu nākamajam gadam sākt domāt krietni agrāk, kaut kad novembrī, kas ir ļoti izdevīgas akcijas, lielai daļai izdevniecību.
No minētajiem es izvēlēties Shape.