Es neesmu rasiste,bet...!

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010

Man negribejas "piesmirdinat" Cosmo :-P ,bet... nevaru sanemt spekus un mierigi domat par mazliet sapigu temu :-/ !

Es esmu rakstijusi,ka stradaju kolektiva,kur ir tik daudz dazadu religiju,dazadu uzskatu cilveku-tas viss ta...!

Meginam sadzivot!Es nevienam nespiezu iet "balla" plikam ,vai saprast ,cik kolosali ir peldet okeana,vai atkal ,cik tas tomer ir vienreizeji ,zinama mera,ka nav tada velme ,partaisit savu kermeni no viriesa uz sievieti!Visi dzivo draudzigi,palidz viens otram utt

Ziemassvetki ir kaut kas ipass tomer man -"baltajam cilvekam"!...peksni neviens musulmanis nevar stradat...kinietim ari viss tas saistas tikai ar labu iepirksanas laiku utt :-P

Vecos laikos Latvija parasti darijam ta-ja jastrada Ziemassvetki ,tad Vecgada vakars brivs...likas tomer kaut cik normali |-) .

Vakar skatos ...man jastrada Ziemassvetku vakars,visa Ziemassvetku diena,Vecgada vakars(man tacu majas vienmer liela balle-sogad tapat :-O )

Viss iespejams,ka ari 1.janvari bus jaiet"kads glabt"!

Es vienmer esmu sapratusi "visus ramadanus","slimo bernu busanas",skolas,mirsanas gadijumus utt

Es vakar teicu darba-musulmani tacu Ziemassvetkus nesvin!Prieksniece aiztaisija durvis un noteica-kus kus...ta nesaki!Es atcerejos atkal Latviju!Tapat gandriz-ja tu cilveku nosauci par krievu-tad tas nozimeja ko sliktu -gandriz lamu vards:-O !

Vai jums kadreiz ta nav bijis,ka jutaties -ka "otras skiras"!Neesmu ta slimigi apvainojusies,vai nenormali dusmiga,bet savelkot galus kopa tomer...kaut kas aizkera! (t)

Vienmer visiem saku-jaturas,jatur galvu augsa :-) utt.Mineju ,ka priecasos ari par lielaku naudinu,bet dzive tomer nesaistas tikai ar naudas pelnisanu...!Palika vieglak! :-P

22.12.2011 21:02 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Es arii neesmu nekaada rasiste,BET domaaju,ka Tev vajag ievest kaartiibu savaa darba vietaa un mazliet pastaaveet par sevi un par to,kas Tev ir svariigs. Man arii koleegji ir indieshi,melnie utt ,bet es vinjiem ljauju svineet vinju sveetkus un arii nav nekas pret,ja paludz samainiities.Vinji Ziemassveetkus NESVIN,un ja man nedotu briivu Ziemassveetkos,es to taa neatstaatu. Parunaa riit kaartiigi ar priekshnieci,nevajag ljaut citiem Tev "kapt" uz galvas.. ;-) :-)
22.12.2011 22:45 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
ja nemaldos, tad stradaji medicinas joma. un tur jau ir ta,ka cilvekam ir sevi jaziedo.
par rasismu-domaju cilveks, izveidojot darba grafiku, vnk nepadomaja lidz.
23.12.2011 14:14 |

Reitings 16208
Aguciitis raudupiete-es laikam piederu pie tiem medikiem ,kurs vel atnakot majas ,runa par darbu un sapni redz savu japanu tantuku Miako...! :-D
Vakar vakara uztaisiju svaigu, mazu vainadzinu,nokrasoju velreiz matus-soreiz pareizi-tureju tiesam 20min to krasu :-P -tagad tik smuki sarkanigi :-D Izskatos svaiga un prieciga un tada busu savos svetkos-vienalga kas...! (l)
Dzeru savu rita kafiju un domaju-vini velni tacu laikama mani mil,ja prieksniece vakar velu zvanija un teica-laikama japamaina kas-tas nav godigi ... tev tur kaut kas par daudz :-O !
Man palika tik labi ap dusu!Katra zina visam paldies ,ka uzklausijat mani...man kadreiz vajag "izkratit sirdi" :-)
23.12.2011 19:20 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Ui, pag. pati saliku grafiku kaa gribeetu, un dabuuju :D Ziemiishus koleegi, un es tikai 31. decembri liidz astonjiem, kas tads sikums vien bija :)
24.12.2011 03:52 |

Reitings 16208
Karinjo-man sodien no rita darba uzdavinaja see"s konfektes! (l) Tiesam labas!
Es saku domat,ka viss bus ok!Virs teica,ka uztaisis jau sovakar loti labas vakarinas-sovakar busu majas 8pm!(kadreiz man jaiet divreiz uz darbu)Iedzersu vel ko garsigu klat un jau saksu kalt planus par jaungada balliti-es tagad domaju-pasteidzos ar to "oriental dress code"! :-D Dabuju tik forsu bluzi,bet ta vairak ka francu stila...vajadzeja ta ,ka ieteici man-manas milas "sapnu zemes" stila butu man vairak pie sirds! (l)
Galvenais dabut to pozitivo noskanu-leni nak ,bet bus! (l)
24.12.2011 04:38 |

Reitings 1202
Reģ: 29.01.2009
Žēl, ka es nevaru tavā vietā to maiņu nostrādāt:D Man tie ziemīši drīzāk kā apgrūtinājums nevis svētki, bet nekad mūžā man nav bijusi iespēja labprātīgi pieteikties tai datumā strādāt:D
24.12.2011 14:18 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
Nu man liekas tikai normāli,ka ja iekrīt Ziemassvētki, tad JG jābūt brīvam... Aizej mierīgi paskaidro, ka Tev tie ir svarīgi svētki utt un vismaz lai vienu no tām dienām iedod brīvu, nu NEVAR tā būt, ka NEVIENS nevar nomainīt... Gan jau visos pārējajos kom tieši tas pats rakstīts, es nelasīju, bet te rakstu, ko domāju es! Un par tiem krieviem, jā, tas man liekas ir tik stulbi, ka iegājies tā, ka nedod Dievs krievu priekšā pateiksi KRIEVS! Tad atliek noraustīties, sākt domāt, bāc, ceru te nav neviena tāda, bet tad es sāku domāt a kas tur tads ir? Tas ir tā pat kā latvietis, francūzis, vācietis utt! Man draugs arī krievs un kad es pasaku, viņam arī nepatīk,ka tā sauc un kad prasu - nu a pasaki man kas tur TĀDS ka es nedrīkstētu Tevi tā saukt!
24.12.2011 15:29 |

Reitings 5395
Reģ: 29.01.2009
man jau šķiet, ka reizēm latvietis ir kā trešais tēva dēls, ko var apcelt, apbižot un ar ko nav īsti jārēķinās. Pārāk bieži ļaujam sev kāpt uz galvas un pieņemam visu kā pašsaprotamu ar domu - nu ko gan ta es tur mainīšu? :)
24.12.2011 15:33 |

Reitings 2429
Reģ: 27.10.2011
Kaut kur lasīju, ja cilvēks nesvinot Ziemassvētkus, viņš sevi nemīlot. Vai arī vienkārši pielien?
24.12.2011 15:38 |

Reitings 16208
Dzeru atkal savu rita kafiju un domaju-mes ar viru dzivojam tagad divi vien!Visi -ari vina gimenes atvases dzivo citur!Man varbut tiesi tapec gribejas atnakt majas ta atrak varbut-paest "cilvecigi"svetku vakarinas...ne ta ka biezi iznak...paedu un gulet,jo nakosa rita jabut darba jau 5:30 am! :-O
Es sodien izdomaju,ka ta smuki uzgerbsos-uzvilksu savu jauno bluziti...tada caurspidiga(onkulisiem bus prieks) :-D vispar ta mazliet uzpucesos,lai tas vakars man butu tads svinigaks un ta noskana bus noteikti lielaka! :-)
24.12.2011 20:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits