hei, sveikas!
Gribu jums paveicāt, vai esat apmierinātas ar savām krūtīm?
Vai jums tās nešķiet pa mazu vai par lielu, vai pa šķību utt.?
Un vai esat nopietni apsvērušas iespēju par ķirurģisku iejaukšanos?
Es domāju, ka 'zem naža' gulšos 95%. Ja nu to neizdaru pirms nākotnes grūtniecības un pēc bērna pēkšņi kas mainīsies un izaugs, tad drošvien, ka nē. Bet nu atšķirībā no citiem, es esmu tas cilvēks, kam māte daba neko nav devusi un ir maigi izsakoties aizmirsusi, ka esmu sieviete..
varētu vēlēties arī nedaudz lielākas
Šis tulkojams vienīgi kā =vēlētos vairāk klanīties sabiedrības apkārtējo priekšā,gūt lielāku atzinību.Jo pati sevi nevērtēju,man svarīgi ir vienīgi apkārtējo noteiktā cena..
Zinu pagājušā gadsimta sākumā,bija modē sievietes ar zēnu figūru un ļoti mazām krūtīm.Nu un tās ar lielām sitās ar galvu pret sienām.Tagad otrādi tās ar mazajām sitas pret sienām ar galvu.Muļķīgi ir ar galvu censties pret sienu sisties dēl tā,ka TV iezzombē jūs un jums kā vistiņām līdzi visam jālēkā un tiklīdz nelēkāsiet līdz tā jūs vairs neesat cilvēki?amizanti.Cilvēks pats sev nosaka vērtību,pēc saviem darbiem un to,kāds viņš ir,un nevieni sabiedrības 1000ši nespēs pat par 1 santīmu izsist no līdzsvara viņa vērtību.
Pievakare, draudziņam jau ir citas funkcijas, tur size matters Krūtīm tomēr mātes dabas noteiktā primārā funkcija ir cita un ar lielākām krūtīm, to, man šķiet, ir grūtāk izpildīt, kā ar vidējām vai mazām. Labojiet mani, ja kļūdos
Muļķīgi ir ar galvu censties pret sienu sisties dēl tā,ka TV iezzombē jūs un jums kā vistiņām līdzi visam jālēkā un tiklīdz nelēkāsiet līdz tā jūs vairs neesat cilvēki?amizanti.Cilvēks pats sev nosaka vērtību,pēc saviem darbiem un to,kāds viņš ir,un nevieni sabiedrības 1000ši nespēs pat par 1 santīmu izsist no līdzsvara viņa vērtību.