Man ir nelielas krūtis, un lielākas toč negribētu (tvirtākas gan varēja būt...).Krūšturu izmērs (atkarībā no ražotāja) svārstās 65A-70A.
Par konncas teikto "Smieklīgi izskatās ja sievietes ar A izmēru nopērk push up krūšturi un baigi sastutē" - būtu jau skaisti, ja Tu man pateiktu, kur uz to A izmēru var nopirkt ne-pushupus... Līdz šim vienīgais veikals, kur esmu tādus savam izmēram LV atradusi, ir LINDEX. Un man patiešām nepatīk tīkstīt savus pupus kaut kādās švammēs, jo sevišķi vasaras laikā.
Kas nu tur rakstīja - es neticu, ka tās, kurām ir mazs B vai A izmērs negribētu lielākas krūtis. Diezgan dumji no Tavas puses neticēt tam, ka cilvēkiem var būt dažādas gaumes. Man ir A izmērs, un es noteikti negribētu krūtis lielākas. Vienīgais mīnuss, ko saskatu mazām krūtīm, ir tas, ko jau minēju - grūti atrast veļu, kas patiktu.
Skatoties no malas, spēju saprast, kas smuks ir arī lielās krūtīs, taču sev tādas noteikti negribētu. Ja tā godīgi, drīzāk izvēlētos būt pavisam plakana (tas vairāk atbilstu manam ģērbšanās stilam / varētu nevalkāt krūšturi / guļot uz vēdera, nekas netraucētu..), nekā kaut kādu C vai lielāku izmēru.
Tā ka, protams, nekādas operācijas tur netaisītu. (Tik vien tas, ka vajadzētu piestrādāt pie ādas tvirtuma :D)