Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Ceturtdiena, 22.12.2011

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011

Jāāāāā, gada noslēgums tuvojas lieliem soļiem, tas nu ir fakts.

Ūn Ziemassvētki tāpat...

Labrīt! (l)

Kāds šodien noskaņojums? Kādi plāni?

Es tūliņ došos uz autoostu, braukšu mājās, bet man ir tik daudz mantu un smagas somas, jau tagad jūtos kā kamielis... (t) Būs tik smagi. :D

Tātad par visu un neko, par kaut ko jauku, foršu, pozitīvu, cenšoties negatīvo atstāt aiz durvīm :) ;-)

22.12.2011 11:36 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
ņam ņam, es nopirku 2 gofrētā kartona plāksnes, 1 es izķēziju locot, gofrētais papīrs nelokās, bet nu to es sapratu, ka ar visām varēm mēģināju salocīt :-D , protams sabojāju 1 plāksni, taču padomāju, ka ir taču arī citi paņēmieni kā uztaisīt kasti, un meklēju ideju internetā un atradu šo
http://ej.uz/9chy
Un man iznāca ļoti skaista kaste ar vāku, gofra papīrs man ir bēšā krāsā un lenti nopirku brūnā, izskatās skaisti un daudz ekonomiskāk, man palika no tā 1 kartona vēl vismaz 1 palielai kastei :-) tikai iesaku ņemt veļas knaģus un labāk jau momentlīmi :-)
23.12.2011 00:29 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Heeei :)
Šodien slinkoju pa mājām. Uztaisīju kaut ko kūkveidīgu, bet man nekad nekas negaršo, ko pati esmu virtuvē izmocījusi. :D
Pabeidzu skatīties Californication 1. sezonu, bija baigi laba, tas aktieris pilnībā mainīja iespaidu par sevi, jo no no x-failu laikiem man viņš asociējās ar ko drūmu, sāusmīgu un bailīgu. :D Tā kā tagad gaidu, kad 2. sezona ienāksies manā mapītē.
Gribu sākt apdzīvot 2012. gada plānotāju :) Tā būs tāda laba terapija. Un gribu arī atrast, kā un kad, un kur bija jāraksta tie plāni/vēlmes nākošajam gadam. (l) (t)
23.12.2011 00:51 |

Reitings 2226
Reģ: 29.07.2009
Dohhh,esmu mazliet apreibusi :-D ,ar draudzeni pirkām karstvīnu,nopirkām karstvīna garšvielas, uzkarsējām pa glāzei,a izrādās esam nopirkušas parasto vīnu pakā :-D , nu ko dzērām,pārējo gan aukstu,drīz atvērsim riktīgu vīnu, aukstu :-D , mazliet baile,rīt tak pie dakteriem,bet nu, johaidī,vaitad vienreiz pa diviem gadiem nevar ieraut vinčuku ar draudzeni (l) ,sajūta ir vnk super,tik sen nebiju forši izklaidējusies un atslābusi :-D . Čeru,ka jums nav garlaicīgs vakars ?! ;-) . Tā kā zinu,ka zsv un jaungads būs kārtējās parastās dienas,tad atslābinos (l)
23.12.2011 00:59 |

Reitings 436
Reģ: 12.11.2011
Man arī jau šis tas ir ierakstīts 2012. gada plānotājā. Jau atkal plānotājs ir klasiski melns, izskatās pēc grāmatas. Tā kā es principā dzīvoju plānotājā, to varētu atvērt un teju lasīt mani kā atvērtu grāmatu (s) , tādēļ veco cītīgi jāsaplēš uz tikai tad jāmet ārā. Interesanti bija pārlapot un lasīt visas mazās piezīmes lapu malās, skatīties, uz kādām filmām un izrādēm esmu bijusi, kur gājusi ballēties un ar ko, kad esmu bijusi samīlējusies līdz ausīm..nu pilnīgi visu tur esmu fiksējusi.Patiesībā tā drīzāk ir mana dienasgrāmata ar bonusu-neko nekad neaizmirstu, jo visi plāni, tikšanās un lietas ir pierakstītas.
23.12.2011 02:01 |

Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
sveikas!es i majas no darba (l) sodien traka diena,daudz darba...un sodien darba arii liela izeshanas diena.nekad nebiju tik daudz kruasanu un bulku eedusi kaa sodien,pietam visas tik gardas ka ja nebutu jaiet atpakalj stradat,turpinatu lidz vakaram riit :-D
un beidzot man bus 4 briivdienas (l)
sunce ja tu te,liels sorry ka nedevu epastaa zinju,man nebija laika lidz tiem 16iem pie kompja piesesties pat!
23.12.2011 02:23 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits