Kurš veikals no šiem ir lētāks? Pati kaut kā neesmu pievērsusi īpašu uzmanību, bet rīt vajag nopirkt smaržas, laika skraidīt un salīdzināt cenas nebūs. Tāpēc varbūt te ir kāda kas zin?
p.s.-protams, tas atkarīgs no tā ko man vajag, bet kopumā..
Smaržām cenas ir vai nu vienādas vai ar nelielu starpību, kā kura prece. Tik akciju produkti katrā citi, un tas arī būtu veids, kādā smaržas dabūt par zemāku cenu.
Nekādas īpašas cenu atšķirības nav, bet ir visai daudz atsauksmju lasīts, ka Kolonnā nav oriģinālās smaržas, tādēļ es vienmēr izvēlos Stockmann.
Starp citu, tagad arī Ģimenes Aptiekā varot nopirkt smaržas.
Hmm nu, jā, būtu laicīgi izdomājusi ko dāvināt, būtu pasūtījusi caur internetveikalu kādu, bet tagad jāizpaliek ar šiem pašiem veikaliem kas ir..Laikam tad došos uz Stockmann.
Kādreiz kad es salīdzināju cenas konkrētām smaržām, atšķirība parasti bija maksimāli daži lati (parasti jau kāds 1 vai 2Ls). Bet patiesībā tie visi veikali ir ļoti tuvu un ātri var izskriet Origo Kolonna - Stockmann - GC Douglas un paskatīties, bet vienkārši jautājums vai to 2 latu dēl tas pat ir vērts?
Ja arī ir atšķirība cenā, tad aptuveni lata robežā šajos veikalos. Par autentiskumu runājot, smaržu noturība, nudien, nav rādītājs tam, vai smaržas ir oriģinālas vai ne! Katram oriģinālo smaržu flakonam un iepakojumam ir sērijas nr., to ir viegli pārbaudīt.
Nuu, nesen tiku pie smaržām no cidonija.lv
Cenas lētākas kā veikalos un kvalitāte ļooti apmierina :) ja mājas lapā ir Tev nepieciešamās smaržas, varbūt Cidonijas guru būs tik jauks un atvedīs smaržiņas arī sestdienas dienā :)