labrīt!
šonakt atkal tizlu sapni sapņoju-atnāk viena meiča pie mana drauga viņi noguļas uz vēdera gultā viens otram preti un sāk runāties, pēc kāda laika tā meiča apliek rokas draugam ap kaklu, (e) es to visu skatos no otras istabas, tā meiča jautā -viņa vienmēr, tā lūr kad tu ar kādu runājies?! uz ko mēs reizē atbildām, jā, vienmēr!!! tad es viņai iemetu pa vaigu ar žāvētu plūmi un izgāju no istabas. tā kā zinu, ka tā meitene grib bučoties ar manu draugu tad eju speciāli gar logiem un skatos vai viņi bučojas, kad tā meiča pamana kad skatos es izliekos, ka ravēju puķudobi! :-D un tad zvanīja modinātājs, sasodīt neredzēju vai mans draugs būtu mani krāpis vai tomēr nē! ;-)
vispār diena šodien liekas, ka būs jauka, aizčāpošu pie apavu meistara, kurš vakar nebija (e)jāaiziet vēl nopirkt kādas skaistas zeķubikses sev un mammai dāvainai, mandarīni jāiepērk un laikam jāpastrādā! :-D
šodien ielīdu savās jaunajās biksēs, vakarā būs jāstīvējas ārā, bet koptēls man šodien ļoti patīk- maza, eleganta jaunkundze (l) ( tik kurpes vajadzētu citas :-D )
jauku dienu! :-)