Sveikas!
Vēlējos dzirdēt jūsu priekšlikumus šādai situācijai. Centīšos pēc iespējas īsāk. Bija man puisis, kopā bijām 2,5 gadus, lai gan kopā nedzīvojām, tomēr tāda doma bija pēc skolas beigšanas. Tomēr vienā dienā viss pagaisa..jeb pēc izlaiduma viņš iestājās Jelgavā, bet es Rīgā. Nekāda kopā dzīvošana nesanāca, jo kopš Jūnija netikāmies. Te vienā dienā viņš pie manis Septembrī atbrauca. Iespējams nostrādāja tas, ka nebijām 3 mēn redzējušies, jo uzvirmoja vecās jūtas un it kā sagājām kopā, tomēr jau Oktobrī viss atkal beidzās. Vēl pa reizei tiekamies, bet tas tikai seksa dēļ. Vakar, un pēdējā laikā, bieži uznāk gruzons par to, ka esmu viena. Ir puiši, kas pievērš uzmanību, bet es laikam neesmu tikusi pāri VIŅAM. Ja neskaita Septembri, tad ir pagājis pus gads kopš neesam kopā. Vakar gulēju un raudāju, ka man nav ar ko parunāties un kāda, kurš mani samīļotu. Es nedomāju, ne par to, kāpēc pie manis šobrīd nav, ne D vai H, bet tieši viņš.
Kā tikt pāri šīm, iespējams palikušajām jūtām? Kā lai pielaižu klāt sev citus puišus?