Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

nezinu ko iesakt

Reitings 1
Reģ: 16.12.2011

Ar ko lai sak nav ne jausmas.

ar puisi 2 gadus kopa, attiecibas pedeja gada laika nav ne saprassanas ne ka!!! palicis tik slinks ka pat savu pecpusi nevar piecelt lai aizietu ielikt sev est skivi,stridi par sikumiem pats trakakais ka saku domat ka ee vinju vairs nemilu tik stipri. :-| vinjs ir nogalinajis savu milestibu pret sevi-bet nevelos vinju pamest sapinat bet iekseji to velos stipri-vinjw meginaja mainities bet lielako tiesu tas ir uz 1 nedelju.es nesmu slikta es vinju vnk esmu parak izlutinajusi :-/ atrodos arzemes nav daudz zinamu cilveku bet nevelos viena but un bez vinja bij pat tadi momenti kad nevelejos pat skupstities ar vinju man nav nedz jaunu simpatiju neka vnk tas ir apnicis esmu ar vinju skaidrojusies bet vinjw uzskata ka vainiga esmu tikai es!!!nezinu ko iesakt vnk laikam esmu ar parak labu sirdi un vaju raksturu!!!

18.12.2011 03:51 |

Reitings 43
Reģ: 22.08.2011
Tu pati atb. uz savu jaut. - esmu tikai es!!!

nezinu ko iesakt vnk laikam esmu ar parak labu sirdi un vaju raksturu!!!

Mainies pati, ja veelies mainiit savu puisi... ;-)
18.12.2011 04:27 |

Reitings 172
Reģ: 26.08.2011
Būšu atklāta - ja Tu runā un uzvedies tik pat stulbi, kā raksti, tad visticamāk arī esi pie visa vainīga.
18.12.2011 04:35 |

Reitings 701
Reģ: 29.01.2009
ja pati sevi necieniiisi, neviens tevi necieniis.
18.12.2011 06:29 |

Reitings 42
Reģ: 11.10.2010
Varbūt jāpameiģina viņu mainīt tā neuzkrītoši un ar mīļumu nevis, ar garām runām par to kā tas ir apnicis. Vīriešiem ir jāpiejiet vienkārši, konkrētii un mierīgi vai pat varbūt uzjautrinoši. Tā vietā lai viņam Nestu ēdienu pie TV vienkārši paņem sev ēdienu aizej apsēdies viņam blakus un sāc gardi ēst, un saki ka viņš ir pietiekami pieaudzis vīrietis lai varētu nomedīt sev ēdienu pats, kur nu vel lai nevarētu aiziet tam pakaļ(tas tik piemērs :D). Bet nevajag to visu teikt ar riebumu vai kaut kā tā..vienkārši saki tā it kā tam nav nozīme.. Un tā pieej visam.. vienkārši tā vietā lai būtu tā labā, mīļā un apkalpojošā visulaiku kļūsti vienkārši vienaldzīga par lietām kuras tev nepatīk..tas nenozīmē ka vaig viņu ar vakarā neapmīļot.. Gan jau ka tā pat varbūt būtu tik ļoti apvainojies ka negribētu sākumā bet ar laiku jau pierastu un saprastu ka sliktu jau neko pat nedari. Vienkārši mīli viņu kad viņš ir labs un izliecies vienaldzīga kad slikts :P Un vispār varbūt ir ar kādi faktori kas viņu padara tik slinku.. kā piemēram darbs vai bērni?
18.12.2011 13:03 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits