Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Trauksmes signāls.

Reitings 122
Reģ: 17.12.2011

Sveikas, meitenes!

Problēma ir tāda, ka jau 6 dienas kavējas mr. Domas vēršas uz visām pusēm. Ar draugu pārrunājām to visu, viņš teica, ka visam jābūt kārtībā. (seksa laikā lietojām prezervatīvu).

Bet tomēr, man tā ir pirmo reizi un es nezinu ko domāt. Šī te aizkavēšanās varētu būt arī no stresa pilnas nedēļas?

Es tiešām vēlētos dzirdēt jūsu domas, nevis nicinājuma pilnus teikumus. :-)

17.12.2011 23:05 |

Reitings 5478
Reģ: 29.01.2009
Ļoti iespējams,ka stress un organisms uz to reaģē!
17.12.2011 23:07 |

Reitings 42
Reģ: 11.10.2010
Man ssaadi ar bija ka tiiri no stresa nebija mr. bet man tad bija neaizsargaats sekss.. un tad jau protams stresinnss uzsita.. bet uzreiz kaa aizgaaju nopirkt aatro testinnu taa peec vinna veikssanas un paarliecinaassanaas ka ir negatiivs, kaa uz sitiena paraadijaa mr. Taa kaa JAA stress var likt mr. kaveeties. bet nu tomeer ja peec paaris dienaam neparaadaas varbuut labaak pie aarsta aizskriet buutu.
P.S. Man maaciiba uz muuzzu bija tai reizee kad neaizsargaajos.. labi ka taa beidzaas vel.
17.12.2011 23:34 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
es tiesam nesaprotu sis meitenes, kas veido diskusiju-esmu vai neesmu stavokli! :-D :-D :-D :-D
tak veikala var nopirkt grutniecibas testu un miers majas! ne, labak te kaut kadas mulkibas rakstit :-D :-D :-D :-D :-D :-D
17.12.2011 23:43 |

Reitings 42
aguciitis-raudupiete
Taisniiba jau ir.. paarbaudi un miers.. bet zini kaa tas ir ka sastresojas un loggiski vairs nedomaa.. :D Es jau ar tai vienaa reizee taa sabijos ka nezinaaju kur likties :D bet beigaas atjeedzos ka vienkaarssi jaapaarbauda hah.. Varbuut vienkaarssi hormonu izmainnas ir bijussas un mr. paarkaartojas xD
17.12.2011 23:46 |

Reitings 360
Reģ: 29.12.2010
Teu vienkarši viņas kavējas jo tu streso par iespējamo grūtniecību!Nestreso un driz ari bus mr!! ;-)
18.12.2011 14:06 |

Reitings 2258
Es gan saprotu, meitenes, kas tā raksta, jo kad ir tāds stress, un tu reāli apzinies, ka iespējams esi stāvoklī, jo pastāv gadījumi, kad ar visu OK un prezervatīvu mistiskā veidā paliek stāvoklī un mr. kavējas, tests uztaisīts, bet tas redz varot būt maldīgs un pie ārsta netiec un aborta doma, tā pat kā doma par bērnaudzinašanu tevi dzen izmisumā, tad tikai normāli, ka cilvēks sāk to visu raksīt vienalga kur, lai tikai paliktu kaut nedaudz vieglāk.

Pašai arī tagad kavējas mr., tests negatīvs, iemesla nav, bet tomēr tā doma visu laiku galva kkur ir, ja nu tomēr šoreiz nekavējas dēļ stresa, bet bēbja dēļ...
Aizkavēšanās var būt no jebkā. Man ir gadījies, ka nokrītos svarā pa 2kg un cikls izmainās, kavējas mr. utt., no stresa regulāri tā gadās...
18.12.2011 14:10 |

Reitings 42
Nu jaa, man ar taa ir ka kaveejaas tik kaut vai no taadiem stresiem kaa no darba vai attieciibaam... bet nu jaa ja vel pavirsu tam ir jaadomaa par gruutnieciibu tad jau vispaar nav briinumi ka cilveekam pat ciet var aiziet.
18.12.2011 15:37 |

Reitings 1202
Oj, zinu, kas tā par paniku:D Man arī vienreiz traki kavējās, tās bija šausmas! Vienmēr izsargājos, bet vienalga tak visādas domas maisās pa galvu. Uztaisīju testu, negatīvs, bet miers uz pusstundu, uzreiz liekas, ka tie testi tak arī var nebūt pareizi. Nākamajā dienā vēl vienu uztaisīju, atkal miers uz pusstundu:D Rokas trīc, padomāt nevar, nu totālākā panika vairāku dienu garumā! :D Bet par to, kas par atvieglojumu, kad mēnešreizes sākās! :D
18.12.2011 16:50 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!