sestdiena

Reitings 1441
Reģ: 09.04.2011

Labriit :) jau kaadu laiku esmu augsaa un plaanoju dienas daraamo, aizgaaja diskusija par to, kuru valodu izdeviigaak zinaat - krievu vai anglju! Labais riita iesaakums :-D

manupraat, ka anglju, jo nezinu, kura vareetu buut taa pasaules mala, kuraa ar tevi nerunaatu shajaa valodaa, protams, neesmu paarliecinaata, ka visur taa runaa, bet lielaakoties jau runaa gan :)

un kaa juus domaajiet?

atvainojos par garumziimju nebuushanu te, zinu, ka gruutaak uztverams teksts, bet shim kompim taadu ekstru nav :D

Jaasaak taisiities un doties daavanu mekleejumos! Esmu izmisumaa, jo nezinu ko tieshi es katram mekleeju, iznjemot mammu - tai daavanu visvieglaak buus saruupeet! :)

Lai jauka peedeejaa sestdiena pirms Ziemiishiem! (l)

17.12.2011 11:52 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Pirmdiena-tu tiesam esi cilveks,kurs var "uzmodinat miruso"! :-D Vispar baigas ieksas... :-D
Priecajos redzet pazuduso Felix! :-)
Es domaju ,ka "Slikta sieviete" ir Gurri masa,vai tad ta nav? :-P
Man visa maja smarzo pec sarkankoka -uztaisiju vainadzinu ,pieliku klat interesantas lietas,ko atradu darza!
Rit kaiminos ballite-kaut kas notiek ari uz "manas ielinas"! (l)
17.12.2011 20:48 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Heyyoo! (l)

oo. chick fights! :-D

šodien pabiju darbiņā, tad pačiloju pa veikaliem, tagad pieēdīšos un sākšu taisīties ballei! :-)
Galvenais uzdevums - pielauzt draugu nebraukt ar mašīnu, jo man gribas, lai viņš dzer šovakar(jā jā :-D ), jo savādāk uzmanīs katru manu soli un uz katru džeku, kurš uz mani paskatīties skatīsies ar savu iznīcinošo skatienu. :-D

Kā tur bija meitenes- ja klieta elektrizējas, tad bija matu laka jāpūšs?
17.12.2011 20:53 |

Reitings 436
Reģ: 12.11.2011
Nepiekrītu Emmanuelle, ka pirmdienai baigās iekšas. Nu nav tur nekā vairāk par sievieti,kurai trūkst uzmanības un cosmo ņem pārāk nopietni.
17.12.2011 21:06 |

Reitings 436
Reģ: 12.11.2011
Ja kādai nav ko darīt vai slimo kā es, tad iesaku vieglu un skumju filmu ar Bilsoni - Waiting for forever. Sirsnīga un saraudinoša filma.
17.12.2011 21:08 |

Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
BacK - man ir tāpat - es arī gribu, lai manējais ballītēs dzer. :D Citas parasti brīnās, ā tā. Bet man jau ir apnicis, ka viņš vienmēr šoferē un es ballējos. Gribas tak, lai vīrietis arī atpūšas! :D

Ak jā, varu arī ierakstīt savu atsauksmi par Andeli - kārtējo reizi pierādījās, ka SUK absolūti nav piemērots šādam pasākumam - tumšs un apgriezties nav kur. Tā arī neko nenopirku, kaut kāda čābīga tā andele šodien bija.
17.12.2011 21:10 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Par Pirmdiens "ieksam"-es laikam soreiz domaju to "nostaju"-vienmer ir tada loti parliecinata par savu taisnibu!
Es domaju ,ka sads cilveka tips noteikti varetu but specigs lideris kada firma,kaut gan cilvekiem butu ko rauties,jo apaksa nejutu tadu sirsnibu-es pat nevaru atrast to vardu :-P
17.12.2011 21:15 |

Reitings 3685
Reģ: 14.11.2011
Vai meitenes...cik zinams, tad mans sapju slieksnins ir loti augsts. bet nu sodien gan man kaut kada knapa diena.
aizgaju uz to threading , uzacu raustishana ar diegu, nu ARPRAC, MAN ASARAS TEJU ACIS, un man likas viisss, es teiksu beidziet, es majas izraustisu, tadas sapes :( vaksacija pat ne uz pusi tik sapiga...oohhh si bija pirma un pedeja reize,kad to daru :D

vismas velak iepriecinaju sevi ar so to no H&M :D (l)
17.12.2011 21:23 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Vispār jā, meitenes - kā uzdrīkstaties piektdienās sēdēt draugos un skatīties galerijas, o mai Gād, cik nekruti! Iuuuuu! :D :D Negaidīti, bet šoreiz pirmdienas komentārs likās smieklīgs, tikai (cik žēl!) nožēlojami smieklīgs. :-( Nez, kur palikusi tā asā, trāpīgā un "par lietu" komentējošā persona?

Bet vispār čau! Vakar biju uz "Gaišo strautu". Lai gan tā nav klasiska izrāde, vienalga bija neizsakāmi jauki - kustības tik filigrānas, eh.. Šodien biju vienā Ziemassvētku gaidīšanas pasākumā - dubļi līdz acīm un svētku sajūta zero. Tad uz pāris stundām biju darbā, sanāca čēpē, dabūju pa biksēm, bet dzīve turpinās. :)
17.12.2011 22:50 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
Meitenes, jūs tiešām nopietni sekojat līdzi tam, kas ko skatās sociālajos tīklos un to analizējat? :-O :-O Nopietni??? Es ceru, ka Pirmdiena joko :-D
18.12.2011 02:24 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Tapec visus nevelamos profilus, kas cheko 2+ reizes noblokeju, un mierins :D
18.12.2011 03:21 |

Reitings 6324
Reģ: 29.01.2009
Es nemaz neabonēju statistiku, galerijas neredz un profila bilde nav ievērības vērta. Un vakaros galva nesāp :)
18.12.2011 03:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits