38 h autobusaa

Reitings 2310
Reģ: 09.06.2009

sveikas.

man pirmdien paredzets braukt uz latviju,bet ta ka uz savu reisu shodien netiku,tad baukshu ar autobusu- brauciens ir apm 38 h...

es domaju,kaadu edienu man vislabak njemt,kas nepaliktu vecs un no kaa varetu paest..ko jus njemtu?

paldies.

16.12.2011 20:07 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Atcerejos kaa braucaam ar autobusu pa Slovaakiju/Sloveeniju, kur pardeva dievigakos arbuzus pasaule par 10 santimiem cela malaas, bija super ´jautra´ taa tualetes lieta.. (t)
16.12.2011 22:33 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man ari piedzivojumi ar tam tualetem (l) !Atceros,ka braucu uz Pragu...sieviete peksni saka cela vidu-kur nevar apstaties-man vajag uz tualeti....soferis atbild -ludzu pagaidiet kundzit...,vina tikai blauj-bet man vajag! :-D
Atceros ari laikus,ka ta "tualete" bija mezina...neviens neko nenema galva!Man patika tie laiki! (l)
Ka man tagad gribas kaut kur braukt ar autobusu! (l) Laikam atcerejos vecos laikus... (l)
16.12.2011 22:37 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Galvenais paņem kaut ko ēst. :-) Man garākais brauciens ar autobusu bija šogad pavasarī 24h turp un pēc nedēļas 24h atpakaļ. Turp braucot jau viss ok, no mājām gan biezpieniņus biju paņēmusi sākumam, vēl visādas šokolādītes un augļus, bet daudz piestājām visādos benzīntankos, un Varšavā vispār vesela stunda bija autoostā :D
Tad nu nodomāju, ka atpakaļ braucot nevajag neko daudz ņemt, jo sapirkšu pa ceļam. Un tā bija kļūda, jo reāli visu laiku uz kādām 5 min piestājām un to pašu vietās, kur nebija ko pirkt. Beigās nopirku tāfelīti šokolādes un tas man arī viss bija. Kad tiku mājās, pirmais ko gribēju - iet uz Maķīti un pieēsties :D
17.12.2011 00:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits