Nekā tāda nopietna nav. Apņemos vairāk domāt par kultūras dzīvi, doties uz teātri un dažādiem koncertiem. Līdz šim sen nav sanācis. Gribu iemācīties spēlēt ģitāru, bet tā drīzāk būs drauga apņemšanās iemācīt man to spēlēt. :-P
Izskaust vienu stulbu īpašību sevī - bieži sanāk, ka apsolu cilvēkiem lietas, ko nevaru izpildīt.
Nu un tad proootams parastās par labāku ēšanu, kārtīgāku mācīšanos un biežāku sportošanu, bet nu es jau zinu, ka nekas diži labs no šīm ampņemšanām nesanāks, jo pārāk labi pazīstu savu vājo raksturu :D
Es, Jaunajam gadam sākoties, apņemšanās kā tādas neveidoju, bet taisu kolāžu, kuru noglabāju līdz nākamā gada sākumam, kad taisu vaļā un skatos, kas ir sanācis un piepildījies.
Savas domas par vēlamo, gribāmo sakārtoju tajā līmēšanas, griešanas, meklēšanas brīdī.
Womankind, es taisījos darīt ko līdzīgu, tikai bez kolāžas - uzrakstīt 101 lielāku, mazāku sapnīti sev skaistā vēstulē, ielikt aploksnē un pēc gada atvērt. Viena tāda stāv jau no pagājušā gada, nevaru sagaidīt vaļā vēršanas mirkli. :-)
es arī esmu uzrakstījusi šim gadam 101 sapni un sapnīti, nevaru sagaidīt, kad varēs vērt vaļā :-D mana apņemšanās JG ir veiksmīgi pabeigt 1.mo gadu uni :-)
Tādi galvenie:
Iegūt autovadītāja apliecību (esmu jau pieteikusies kursos);
Vasarā vai rudenī atrast jaunu darbu, kur maksā vairāk (tagad gan man ir pusslodze, tāpēc loģiski, ka alga nav milzīga, bet es vēlēšos pilnu slodzi);
Iemācīties krieviski vismaz sarunvalodu.
Protams, ka gribētu arī sākt sportot, bet tam jāskatās, kā ar laikiem. :)