SVEIKAS! Netieku galā vairs..
Man svarīgi jāapsver, ko es vēlos savā dzīvē.
Manam mazajam ir 8. mēneši, zinu, ka ar viņa tēvu nav nākotnes, viņš ir UK, sola man palīdzību, bet ja tā nāk, tad reti. Jebkurā gadījumā kopdzīvi ar viņu nevēlos un uz Angliju braukt negribu, nesaskatu tur iespējas sev.
Tagad jāatsāk mācības pavāra profesijā, bet, lai samaksātu auklītei, man vajag darbu, ko es nevaru dabūt, jo man ir skola! Tagad sāku domāt vai vispār gribu turpināt pavāra skolu (atlicis pusgads) ja man tāpat nebūs, ko maksāt auklei, kas ņem 1 ls stundā( mana radiniece) pie tam man jāmaksā par skolu kādi 80 ls mēnesī. Kopā sanāk ka man vajadzīgi kādi 300 ls + vēl bērns jāaprūpē.
Es nezinu, ko, lai iesāk, gribu strādāt... LAI MAN BŪTU, KO SAMAKSĀT AUKLEI, bet alga visa aizies auklei un pašai nekas nepaliks pāri, tad jēga kāda? nezinu..bet sēdēt mājās un gaidīt, kad mazais sāks iet bērnudārzā??? Es nojūgšos bezdarbībā :( un ja nu netiek bērnudārzā???
Jaunais gads tuvojas, gribu beidzot nospraust mērķus...
Kā, lai saprot, kā, lai ieklausas sevī?
Kā zināt, ko tu gribi?
Un vēl kārtējās attiecības, kurās mani tikai izmantoja...
drausmīgs gads šis man!!!! Bet es negribu žēloties, tikai gribētos, lai kāds man pateiktu priekšā , ko man darīt .. tā ir mana 'jaunā gada vēlēšanās.