Pirmā reize

Reitings 138
Reģ: 30.11.2011

Sveikas meitenes.

Sākšu ar to ka,esmu vēl nevainīga (s)

Man ir uzradies puisis, esam jau divus mēnešus kopā .Šis ir viss ilgākās attiecības man . :-)

Puisis ļoti vēlas sexu ar mani (maigojamies un gandrīz jau esam līdz tam,),itkā es arī to vēlos ,bet bremzēju vēl :-/

Gribēju jautāt ,ka pirmajā reizē jums bija ,sāpīte,asinis bija,kā var zināt kad puisis beidz ?(ar to es domāju ,ja es piemērams augšā esmu*),to var just?

Vēl draugs runā ka ļoti vēlētos izmēģināt anālo sexu ar mani (kad maigojamies ,viņš tur pieskaras) :-O

Tas man liekas diezgan nepieņemami,un ne visai patīk ,bet neko nesaku un klusēju . :-/

15.12.2011 18:13 |

Reitings 345
Reģ: 07.06.2009
Nelasiju visus komentārus, bet pateikšu savas domas.
Man liekas, ka tas Tavs čalis, to vien gaida, lai rupji sakot paņemtu Tevi visos caurumos!
Izņemot to, ka grib tevi "paņemt" viņš nav minējis par to, ka grib Tevi aizvest uz kādu vietu un kko parādīt?
Nu ja Tu bremzē un neēsi gatava, tātad Tu neesi gatava tam vel un viss!
15.12.2011 21:10 |

Reitings 115
Reģ: 15.12.2011
Es arī saku, ka kaut kas nav, kā vajag. Padomā labi, pirms izlem. Ir tik daudz puišu apkārt, nevajag uz vienu akli paļauties, it īpaši, ja tāda steidzināšana notiek! Un neklusē! Pasaki, kā domā un ko domā!
15.12.2011 21:12 |

Reitings 1149
Reģ: 31.12.2010
Sammia izskatas, kad tev seks ka tads nepatik, vai neesi izbaudijusi to ta, lai runatu par to pozetivi, ok ja dzeks ko meitene apraksta nav patikams, kad grib analo, bet nu tas nenozime, kad tgd iepazisties ar dzeku un nedosi gadu vai pusgadu! Ok saprotu ir jadod iespeja nogaidit, lai virietis ka mednieks meiteni iekaro nevis "laupijums pats skrien mute ieksa" :) ja protams vispar saproti ko ar to domaju.
15.12.2011 21:13 |

10 gadi
Reitings 886
Reģ: 10.11.2011
Jaa man seks riebjas kaa taads. Te neiet runa cik tas ir labs undebishkiigs un es nemeeginu vinjai ieskaidrot lai tagad guljaas unizmeegina kaaa tas ir, es meeginu vinju pasargaat jo man tieshaam ir vinjas zheel un lai arii es nezinu kas vinja ir es tieshaam negribeetu ka vinja tik viegli atdotos jo dzheki deelj taa navveerti, it iipashi shitas kam jau aanaalais galvaa.. Driiz vien vinjai veel ne to paprasiis. Lai pagaida , varbuut nav tiktraki kaa viss izskataas. Ez ieteiktu vinjai ar vinju parunaat un pastaastiit kaa vinja juutas, ja vinjsh sapratiis tad ok bet ja nee tad es ieteiktu vinjai apdomaaties un suuutiit vinju rataa. Taa kaa maneejais puisis teica ka visi dHeki ir kaa su ji un nav iespeejams guleet ar meiteni vienaa gultaa un neiedomaaties vinju kailu. Neviens puisis nebuus sveetais un shaa vai taa domaas un teemees uz sexu . Bet vinjsh izskataas loti pieredzeejis un kas zina ko vinjsh ir draazis. Ez tieshaam uzskatu ka vinjsh vinju grib ko vinja ir nevainiiga un vinjam taada nav bijusi.
15.12.2011 21:21 |

Reitings 213
Reģ: 03.08.2011
Šī diskusija paliek interesanta. :-D

Sammia - ne jau visām sievietēm riebjas sekss un ne visi vīrieši par to vien kā drāšanos domā visu laiku.
15.12.2011 21:23 |

Reitings 1149
Reģ: 31.12.2010
Sammia :D ta ari nopratu, kad tev seks nepatik, jo tu runa,ta itka tas butu kads noziegums :D
nesku, kad meitenei ne nekad nemegini vai tik pec ilgaka laika vai gada, labak tad kad bus gatava, ne saklausas klacas un tad sabistas :D
15.12.2011 22:18 |

Reitings 25
Reģ: 30.09.2011
Ak dievs!Man Sammia teiktais liekas dīvains,ja godīgi nedaudz atgādina feminismu. :-D :-D :-D Nevajag biedēt meiteni,ar to,ka pārgulēs un pametīs.Nav viņi visi tādi-un par anālo,tā ir normāla pieauguša vīrieša fantāzija,kurai tu vari ļauties-lai paspēlējas un neļauties,bet ja nepatīk nenoved līdz anālajam seksam kā tādam un viss. Ar to gaidīšanu,ja jūti ka gribas,un esi gatava,tad aiziet. :-P 8-)
15.12.2011 22:20 |

Reitings 2230
Reģ: 29.01.2009
Dari to tikai tad, kad PATI jūties gatava! Puisis var pagaidit, par viņu neuztraucies. Viņi māk pīkstēt un spiest uz jūtām- tipa, ka nevar izturēt un tā.. Var gan. Lai sit ķepā, kamēr gaida.
Tas ir Tavs ķermenis, Tev pašai jājūt, kad esi tam gatava.
Un man liekas jocīgi, ka viņš jau trinas par anālo, ja vēl nav dabujis vienkārši seksu. Nevainību zaudēju pirms 3 gadiem, bet uz anālo neparakstos..man tas liekas kaut kas phē.
15.12.2011 22:42 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
Es ne tik daudz to nevainības zaudēšanu saistu ar baigo mīlestību un sargāšanu, bet kā izteicās murr un Lapsīgā - ar to, kad esi gatava. Un no tā jau tālāk arī izrietēs tā gaidīšana - vai mēnesis vai pusgads. Un jā, tas ļoti atkarīgs arī no tā, kāds puisis blakus (cik ļoti spiež uz to) un cik ļoti patīk.
16.12.2011 00:15 |

Reitings 138
treselle
Man ir 16 (s)
Ar draudzenēm esmu par šo daudz runājusi.Dažas saka lai eju un izmēģinu jauno , jo es neko nezaudēšu ,tikai pieredzi iegūšu(viņām puiši ir) .Citas saka lai nogaidu un pati skatoties pēc situācijas un tā .

Vizara
par to vietu ,aizvest ko parādīt*

Nu kad esam viņa auto ,runājam braukājamies un tā ,apstājamies jau arī kādā klusākā vietiņā uzpīpēt pēc tam iekāpjam auto un runājamies tālāk , skūpstamies nu kaut kā tā....
Redzu jau to ,ka viņš gribētu ,un mēģina pavedināt lai lienam uz aizmugurējā krēsla (t)

Kad jau tas aiziet tik tālu ,es nedaudz atkāpjos un turpinam ieturēt jaukos brīžus kad esam divatā
Tā nu vakars paiet ar viņu.

Bet nu nav tā ka viņš brutāli , vai kad es atsaku paliek tāds apbēdināts vai neapmierināts .Viss ir ok .Abi labi saprotamies.Un čalojam savā sulā tālāk .

Piemirsu pateikt ka puisim 21 .
Negribas ticēt tam ka viņš varētu būt tāds maukur* ,kam tik galvā viens .Man jau liekas ka mums vienam pret otru veidojas stiprākas un stiprākas jūtas ,sazvanamies ,sarakstamies .Gandrīz katru vakaru satiekamies ,ja viņam jāstrāda nav .

16.12.2011 13:40 |

Reitings 6037

Es ‘vainīga’ kļuvu 19 gados un draugs ar bija tikai tad, neko nebiju un neesmu nokavējusi. Un pieredze rodas ne jau no partneru skaita vai ja to izdari 16 gados. Vari kaut gadiem būt kopā ar vienu, pieredze rodas no darīšanas.
Un tici man, tie mau... māk ļoti labi maskēties. Tas ja Tev veidojas jūtas vēl nenozīmē, ka viņam arī. Tu vēl esi ļoti jauna un nepieredzējusi. Vnk viss ko Tu par viņu raksti un kā viņš darba man neko labu neraisa... Varbūt esmu ‘veca’ un aizdomīga :D Negribu Tevi nostādīt pret viņu un teikt, ka viņš ir viens no tiem, ļoti ceru, ka nē, bet nu vnk vadies pēc savām sajūtām un nedari neko, ko nevēlies.
16.12.2011 14:00 |

Reitings 377
viņš grib mileties ar tevi mašina, zinot, ka tev ta bus pirma reize? tas gan divaini !
Un uz majam viņš tevi neaicina? Nu es domaju pie sevis ciemos. Tiešam ari man tagad izskatas, ka viņš grib tikai seksu :) un vel ja viņam tikai 21, tads mazz puisitis vien ir :D taja vecuma viņiem lielakoties visi ne ar to galvu doma :D
Un tu savos 16 gados izskatas ka vel neesi gatava! Nav jau tev kur steigties, esi vel jauna...
16.12.2011 14:04 |

Reitings 6037
+ Košums
16.12.2011 14:09 |

Reitings 1149
Reģ: 27.04.2009
Tu minēji, ka puisis ir ļoti jauks, raksta, zvana katru dienu, un ka tev liekas, ka Jūsu jūtas paliek stiprākas un stiprākas..
Es zinu, ka visi vīrieši nav vienādi, bet tomēr, atceries! Viņi vienmēr lien ārā no ādas, vienmēr izceļas ar iejūtīgumu, saka tādus vārdus kā tieši Tu vēlies dzirdēt, līdz brīdim, kamēr iegūst savu! Tas šajā situācijā ir sekss.. Negribās šeit būt skeptiskai, bet es šajā situācijā neticētu nevienam vārdam ... vienmēr esmu ar piesardzību attiekusies pret vīriešu skaistajiem glaimiem un vārdiem.. ticība radās tikai tad, kad redzēju arī darbus.
Un vai Tu gribi to pirmo reizi mašīnā uz aizmugurējā sēdekļa? Arī šeit puisis parāda cik ļoti viņam interesē tikai dzīvnieciskais instinkts.. Es saprotu pāriem, kuriem sekss ir ikdienas sastāvdaļa, tad to var darīt kur vien vēlas )) bet Tev... Tev tam ir jābūt kaut kam romantiskākam, jutekliskākam un patīkamam, lai spētu atbrīvoties un izjust visu! Nedomāju, ka Tev pēc pirmās reizes mašīnā - liktos, ka sekss ir woow woow woow cik foršs!! :-|
Pret anālo seksu nekādu aizspriedumu man nav. Bet man liekas, ka sākumā vajag izbaudīt ko sniedz "parastais" sekss un tad jau arī būsi pieaugušākā un apdomīgāka :) kas Tev pašai ir vēlmju sarakstā, un kas nav .

;-)
16.12.2011 14:32 |

Reitings 5478
Es jau nu nekad nepiekristu pirmajai reizei mašīnā :-D (man pirmā reize jau aiz muguras) Teikšu savas domas - neizklausās šis puisis nopietns, viņa plāni attiecībā uz Tevi ne tik!Jā,Tev viss liekas forši,mīļi utt.,bet lielākoties visas puiša darbības norāda uz to,ka vēlas no Tevis galvenokārt tikai dabūt sexu,ja vien pārsvarā visas darbības ap to vien maļas.ļoti nepacietīgs Tev tas princis |-) Es jau Tavā vietā vēl visu ļoti labi pārdomātu!
Un tas,ko saka Tavas 16 gadīgās draudzenes,nav nekāds rādītājs-Tev pašai jāizlemj!Bieži vien šajā vecumā meitenēm galvenais ir ātrāk ielikties gultā un pēc iespējas ar vairāk puišiem...
16.12.2011 14:44 |

Reitings 787
Reģ: 11.04.2009
Piedod, bet arī man izskatās, ka puisim ir tikai viens prātā. Dabūs viņš to, ko vēlas un ātri vien izšķirsies no Tevis.
Esi prātīga un domā ar galvu.
16.12.2011 15:10 |

Reitings 138
Kāpēc tā notiek ,ka puišiem galvenais tik dabūt meiteni gultā ?
Vispār viņiem visiem tik sex ,sex galvā (t)
Un pēc tam viss čuššš ,galīgi pofi* paliek un neinteresē.

Man biedē tas ka aiz savām jūtām pret viņu atdodos un beigās sanāktu vilties viņa.
Brr ,tā gan būtu baigi neforši .

Kā meitenēm ,tas ir vienkāršāk un gulta nav pirmajā vietā.
16.12.2011 16:53 |

Reitings 1854
Reģ: 01.08.2011
čalim 21 un meitenei 16. O_O slimi^2
16.12.2011 18:52 |

Reitings 713
Reģ: 10.07.2009
mikstais, nav gan slimi, man bija 15, un draugam 19,5 , taa kaa viss normali ;) un zem vina ari uzreiz nemaz nelikos :) dabuja vins gaidit :-P :-P
16.12.2011 18:57 |

Reitings 1854
Reģ: 01.08.2011
tas aŗi bija slimi.
16.12.2011 18:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits