Tu minēji, ka puisis ir ļoti jauks, raksta, zvana katru dienu, un ka tev liekas, ka Jūsu jūtas paliek stiprākas un stiprākas..
Es zinu, ka visi vīrieši nav vienādi, bet tomēr, atceries! Viņi vienmēr lien ārā no ādas, vienmēr izceļas ar iejūtīgumu, saka tādus vārdus kā tieši Tu vēlies dzirdēt, līdz brīdim, kamēr iegūst savu! Tas šajā situācijā ir sekss.. Negribās šeit būt skeptiskai, bet es šajā situācijā neticētu nevienam vārdam ... vienmēr esmu ar piesardzību attiekusies pret vīriešu skaistajiem glaimiem un vārdiem.. ticība radās tikai tad, kad redzēju arī darbus.
Un vai Tu gribi to pirmo reizi mašīnā uz aizmugurējā sēdekļa? Arī šeit puisis parāda cik ļoti viņam interesē tikai dzīvnieciskais instinkts.. Es saprotu pāriem, kuriem sekss ir ikdienas sastāvdaļa, tad to var darīt kur vien vēlas )) bet Tev... Tev tam ir jābūt kaut kam romantiskākam, jutekliskākam un patīkamam, lai spētu atbrīvoties un izjust visu! Nedomāju, ka Tev pēc pirmās reizes mašīnā - liktos, ka sekss ir woow woow woow cik foršs!! :-|
Pret anālo seksu nekādu aizspriedumu man nav. Bet man liekas, ka sākumā vajag izbaudīt ko sniedz "parastais" sekss un tad jau arī būsi pieaugušākā un apdomīgāka :) kas Tev pašai ir vēlmju sarakstā, un kas nav .
;-)