Tām kas reiz šķiŗušās ..

Reitings 221
Reģ: 28.11.2011

Sveikas.

Tās kuras reiz šķīrušās no puišiem .

Pastāsties par šķiršanos ko?Kā tas notika? kurš pirmais spēra soli uz šķiršanos ? kāds iemesls bija tam ?cik ilgi dzīvojāt ,draudzējāties kopā?Kā zinājāt, ka nenožēlosiet visu atlikušo mūžu šo soli?Nu pastāsties kā tikāt tam pāri ?Ja tikāt ? :-)

Nebija greizserdība ,kad Jūsu ex satikās ar citām ,kaut vai Jūs vairs kopā neesat?

Nu pastāsties ,pēc pieredzes? :-)

14.12.2011 16:44 |

Reitings 565
Reģ: 29.01.2009
man arī tāds gruzis uznāk, dēļ bijušajām attiecībām, bet vēl vairāk besī, ka daudz kas atkārtojas citās attiecīas un, tad liekas, ka pie visa vainīga esi tomēr tu pati
14.12.2011 19:39 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
Ta ta logiski, ja viegli izveidojas attiecibas, tas viegli atri ari izbeidzas.
14.12.2011 19:43 |

Reitings 1243
Reģ: 29.01.2009
Tādi nopietni bijuši 2 (kā jau te teica - nopietni - nu taadi uz ilgāku laiku, ne pāris nedēļām)

Ar pirmo bija vnk ideāla šķiršanās :D
Vnk abi reizē sākām viens otram nezvanīt. Bez maz vai kā sarunājuši pazudām viens no otra dzīves. Nezinu kā tā var notrāpīties. :D Tgd viņš jau ir precējies, meitiņa. Bet satiekam labi, viņš ir manas krustmeitas krustēvs :D Bet neliekas, ka vispār kādreiz būtu bijuši kopā :D

Ar otro bija smagāk. Viņš pats mani sākumā 2x pameta. Vnk uzlika ignoru (šādus gājienus vnk neciešu no vīriešiem) Kad pierunāju kko pateikt (protams ne jau dzīvē) tad pateica tik - būs labāk, ja liksmi mani mioerā un tādā garā.
Pēc vairākiem gadiem tomēr sagājām atkal kopā, bet tad beigās es viņu pametu. Aizsūtīju vēstuli pa pastu :D

Man kkā dīvaini, izšķiroties ar kādu no saviem puišiem, es pēc laika (kad jau ir citas aizraušanās) pieķeru sevi pie domas - kā es vispār varēju būt ar viņu kopā?
Tgd vispār - esmu viena kā stabs, bet man pat nav nekādas simpātijas, jūtas pret kādu no saviem bijušajiem :D
14.12.2011 19:54 |

Reitings 90
Reģ: 23.08.2010
Manā dzīvē ir bijušas vienas attiecības,kuras uzskatu par nopietnām. Bijām kopā 3 gadus, nu jau pagājis kāds pusgads kopš izšķīrāmies.
Pameta viņš mani, sākumā pārdzīvoju jau ļoti. Vēl tagad tā neesmu tikusi tam pāri un nezinu vai vispār kādreiz tā pa īstam tikšu. Tā jau saka, ka šķiršanās no pirmās mīlestības, tas rūgtums sirdī paliekot visu dzīvi, lai gan, protams, ar laiku vairs nesāp tik ļoti.
Tagad jau satiekos ar citu puisi, bet nu pagaidām nekas nopietns. Randiņi, nekas vairāk. Izskatās, ka pēc šīs piedzīvotās vilšanās vairs vnk nevaru pieķerties nevienam tik ļoti un nodot sevi pilnībā kādām attiecībām. Vnk acis ir atvērušās un esmu sapratusi, ka dzīvē viss ir laicīgs. Varbūt labi, ka tā. Esmu sapratusi, ka grūti atrast kādu, kas mīlēs visu mūžu, tāda laime nav dota katram, pat ja šobrīd esi kopā ar cilvēku un domā, ka ''mēs tak nekad nešķirsimies, esam kā radīti viens otram''. Man arī tā likās, bet re kā viss beidzās.. Un tagad jau viņš ir laimīgi kopā ar citu ;) Ehhh.. That`s a life.

Atcerieties, ka mums nekas šajā dzīvē nepieder. Viss mums tiek dots uz laiku un tik vienkārši, kā mums tika iedots, tik viegli arī tiks paņemts prom. Viss ir laicīgs...
14.12.2011 23:21 |

Reitings 1149
Reģ: 31.12.2010
Par daudz jautajumi :D
nevajag par daudz domat par to, ja velies skirties, jo ja esi to izdomajusi darit - nevajag ne saubities ne ari par to domat, jo vairak domasi jo bus grutak. Dari, ka tev labak, ja nav istais cilvecins, tad redzesi..
Skirsanas nekad nav viegla, protams pardzivo jebkurs to.
15.12.2011 00:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits